Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcela56743

Czy da się zakochać w dwóch osobach jednocześnie?

Polecane posty

Więc może tak.. Byłam z pewnym chłopakiem rok czasu. Bardzo go kochałam i byłam pewna, że będzie tak już zawsze. Czułam, że to ten jedyny i zawsze przy nim byłam. Od jakichś pięciu miesięcy strasznie mnie zlewał i nie traktował tak jak wcześniej. Zerwał ze mną siedem razy, a ja za każdym razem do niego wracałam. Niestety za ósmym razem zerwał niby na zawsze. Mówił mi złe rzeczy i zablokował mój numer telefonu.. Po jakichś 4 tygodniach od naszego zerwania poznałam chłopaka. Był bardzo miły dla mnie. Uznałam, że coś chyba do niego poczułam. Spotykaliśmy się jakiś czas i było mi miło, że mogłam takiego człowieka poznać. Zabierał mnie do kina, restauracji... chciał dla mnie jak najlepiej i w końcu wyznał mi, że mnie kocha.. Gdy dowiedział się o tym mój były chłopak zaczął do mnie wydzwaniać pisać... Żałował tego jak się zachowywał wcześniej i chciałby być ze mną. Mówi, że mnie kocha i zrozumiał jak bardzo źle postępował.. I wtedy zaczął mi się mętlik w głowie. Jednocześnie czułam coś do nowego "kolegi" i ciągnęło mnie do byłego.. Uznałam, że może lepiej będzie gdy do niego wrócę. Powiedziałam o tym nowemu "koledze" i strasznie mu było przykro, miał łzy w oczach i ciągle powtarzał, żebym tego nie robiła. Dzisiaj spędziłam walentynki z moim byłym i myślałam o nowym.. Nie wiem co mam robić.. Mam tak ciągle i nie mogę znaleźć wyjścia z tej sytuacji. To jest serio ciężkie i moja głowa jest strasznie zmęczona tym ciągłym mętlikiem...

Gość gość
Przeciez to takie jasne