Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrwanie zęba

Polecane posty

Gość gość

Czy wyrwanie zęba, ktory jest pod ropą bedzie bolalo? Z tym że zostalo mi kilka dni i antybiotyk juz robi swoje, opuchlizna schodzi, ale obawiam sie ze troche tej ropy zostanie, mimo ze stan zapalny minie.

Gość gość
bardziej będzie bolało podanie znieczulenia:) ale gdy zapalenie minie nie można zęba uratować?

Gość gość
Mozna, mozna, ale o tyle sie boje dentysty ze na kanałowe sie nie zgodze, wiec wole sie pozbyc

Gość gość
Pod narkozą rób! obudzisz się po paru godzinach z odpicowana całą szczęką, bez obaw. Ja tak zrobiłam i nie żałuję. Teraz tylko na bieżąco do dentysty chodzę, żeby się już tak w gębie nie zaniedbać...

Gość gość
Z narkoza bedzie u mnie problem, bo mam duzo chorob, samego wyrywania sie nie boje ani zastrzyku bo nigdy mnie u tej dentystki nie bolalo, ale obawiam sie wlasnie ze jednak mimo braku stanu zapalnego ale ze sama ropa wplynie na "moc" znieczulenia :/ A na zywca nie usmiecha mi sie rwac

Gość gość
Ja wyrywalam dwa zeby, bez narkozy i dalo sie! Oczywiscie panicznie boje sie igiel dlatego zanim wstrzkneli mi znieczulenie poprosilam o znieczulenie takim psikaczem (najczesciej dla dzieci). Dopiero po znieczulajacym psikaczu robili zastrzyk. Po usunieciu ok 3 dni wylam z bolu i bralam ketonal ale da sie przezyc :)

Gość gość
Ja usuwałam zęby w znieczuleniu, ale bez narkozy. Nie uważam, aby mi była potrzebna. Teraz są dobre znieczulenia i doświadczony lekarz usunie ząb sprawnie. Mnie ząbki usuwał dr Jakubowski z Dent-SM, polecam Go sobie "sprawdzić" http://www.dentsm.pl/chirurgia :)

Gość gość
Już po, za bardzo wszyscy straszyli, zero bólu bo antybiotyk zrobil swoje :)