Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zinterpretować takie zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet dąży do kontaktu, dzwoni, zaprasza, mówi że chce utrzymywać kontakt i nagle on się oddala? Czym to może być spowodowane? Tym że nagle wycofał się, moze kogoś poznał ? Czy samo z siebie tak wyszło, bo się dwie osoby nie dopasowały?

Gość gość
bo nie ma zamiaru ganiac za ksiezniczka

Gość gość
naczytal sie poradników uwodzenia gdzie radza facetom np pisac po 3 dniach do kobiety albo olewac ja zeby ona myslala o tobie

Gość gość
Ma inną

Gość gość
jest zajęty, ma kogoś, ma zmartwienie, ma wątpliwoći

Gość gość
Jeśli nie czuje zaangażowania z drugiej strony to da sobie spokój

Gość gość
Jeśli nagle stracił zainteresowanie, to albo go czymś wkurzyłaś, zniechęciłaś, zrobiłaś coś odstraszającego lub powiedziałaś coś takiego albo opcja druga to, że ma inną. Jeśli natomiast tracił zainteresowanie stopniowo to pewnie ze względu na to, że nie czuł zainteresowania z Twojej strony i zrezygnował z zabiegania, bo aż tak mu nie zależało.

Gość gość
Obstawiałam trzy opcje: albo kogoś poznał, ale czy tak w ciągu kilku dni straciłby zainteresowanie? wydaje mi się, ze to by jednak trochę trwało? albo go nagle czymś zniechęciłam(tak jak ktoś wyżej napisał) powiedziałam, zrobiłam, tylko co? nie przypominam sobie, żeby coś takiego miało miejsce, tym bardziej, ze znał mnie już jakiś czas, wiedział jakie mam poglądy i jak się zachowuję. Trzecia opcja ta którą obstawiałam,że dał sobie spokój z braku zaangazowania, ale może liczył tylko na seks? A jeśli chodzi o moje zachowanie, traktowałam go normalnie, tzn widział że go lubię, że bardzo chętnie się spotykam.

Gość gość
Jak często się spotykacie ? Jak długo się znacie ? Spotkaliście się w walentynki ? kto częściej pisze ? Dzwoni? Całowaliscie się? Kto bardziej dążył do pocałunku ? czy on okazuje uczucia? Jakie macie znaki zodiaku? Jakie masz poglądy jak się zachowujesz?

wszystkie opcje które podałaś są mozliwe i jako, ze ty go znasz to powinnaś wiedzieć ktora jest najbardziej prawdopodobna:P

Gość gość
Mówią że ma inną, to znaczy te które go chcą, nie te co on chce.

Gość gość
Jak często się spotykacie ? Spotkaliśmy się 4 razy. Jak długo się znacie ? Od połowy grudnia. Spotkaliście się w walentynki ? Już nie. kto częściej pisze ? Dzwoni? On. Pisał, dzwonił. Już tego nie robi od 2 tygodni. Całowaliscie się? Kto bardziej dążył do pocałunku ? Nie całowaliśmy się. Nie dążył do tego, ja też nie. czy on okazuje uczucia? Za wcześnie na okazywanie uczuc, bo nikt z nas jeszcze do siebie nic nie czuje. Natomiast po tym co mówił mi wiele razy, bardzo dziwi mnie taki zwrot akcji.

Skoro znacie się 2 miesiące i nie było chemii to wynika z tego, ze i tak nic by z tego nie było i już mało istotne z jakiego powodu się oddalił:D.

Gość gość
byłaś jedną z opcji....albo miał kryzys z dziewczyną i poszukał rozrywki na boku

Gość gość
4 randki i bez pocalunku... jesli masz lat wiecej niz 16, i on nie dazyl do tego, tzn ze nie bylo chemi. Dobrze ze dal ci spokoj bo i tak z tego by nic nie wyszlo...

Gość gość
ma dużo pracy

Gość gość
a gdzie jest napisane ze na 4 randce trzeba sie calowac? czyli rozumiem ze na 6 seks a na 7 wizyta w banku i wspolny kredyt na mieszkanie?

Gość gość
Z takim podejściem autorki sama jakbym była facetem dałabym sobie spokój.

Gość gość
a co w jej zachowaniu jest nie tak? nie napisała jak się zachowuje.

Gość gość
1. Jest bardzo zajęty pracą i obowiązkami. 2. Boi się zaangażowania w poważny związek. 3. Poznał inną kobietę, więc chce poznać też ją, by potem wybrać, z którą chce być. 4. Chce sprawdzić, czy będziesz dążyć do utrzymania kontaktu. 5. Zrozumiał, że nic z tego nie będzie, ale nie wie, jak ma Ci to napisać, bo nie chce, byś źle o nim myślała i żeby Cię to zabolało jak najmniej. Autorko, sama widzisz, że powodów takiego zachowania może być wiele. Jeśli Ci na nim zależy, to spróbuj do niego zadzwonić lub spotkać się z nim i to sobie wyjaśnić. Może powód jest prozaiczny, a może - nie umie Ci napisać, że nie myśli o Tobie poważnie. Tutaj można tylko gdybać. Najlepiej by było, gdybyście wyjaśnili to sobie w cztery oczy. Wtedy będziesz czuć, czy udaje przed Tobą, czy, faktycznie, jest zawalony pracą i obowiązkami. Poza tym - lepiej jest coś takiego wiedzieć od razu, niż się łudzić, dawać sobie nadzieję. Albo jest tak bardzo nieśmiały może? Powodów może być wiele. Musisz zapytać u źródła, Autorko. Nie ma innej rady..

Gość gość
Dobrze napisałaś, że zrozumiał że nic z tego nie będzie. Tak prawdopodobnie jest, jak sobie przeanalizuję wszystko to to jest najlogiczniejsza opcja. Jeśli nawet cokolwiek innego, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki i nie bedziemy zaczynać od początku. Pozostaje mi jedynie odpuścić.

Gość gość
21.55 to najgłupsze co facet może zrobić,

Gość gość
Kiedyś bym chciała z nim porozmawiać ale jeszcze nie teraz.

Gość gość
14:26 to nie ja pisałam.

Gość gość
facet któremu zależy nie urywa kontaktu