Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doświadczony stomatolog w WARSZAWIE

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jak w temacie poszukuję solidnego i doświadczonego stomatologa, który fachowo zajmuje się usługami stomatologicznymi a nie bawi się w eksperymenty. mam niezbyt dobre doświadczenia z kilku wizyt, które przyniosły więcej szkody jak pożytku, a przez grzeczość kompetencji i nazwisk tych stomatologów nie będę wymieniał. bardzo proszę o sprawdzone i rzetelne informacje na temat dobrych stomatologów i gabinetów. pozdrawiam.

Gość gość
No, dużo jest partaczy. Tylko kase prywatnie biorą, a nawet o obsługe i miłe powitanie niektórzy zadbać nie umieją, a co dopiero o leczeniu zębów to pojęcia niektórzy nie mają'

Gość gość
Ja chodzę do dra Jakubowskiego w klinice Dent-SM, to jest na Bemowie. Mam wszystkie ósemki do wyrwania do aparatu ortodontycznego, dopiero dwie usunięte, dwie jeszcze przede mną. Pan doktor super, jestem naprawdę zadowolona z opieki i z poziomu obsługi przez personel kliniki.

Gość gość
Bardzo ci polecam dentystów z Enel-Medu w Warszawie. Chodziłam do kilku. Pracują na bardzo nowoczesnych sprzętach i mają dużą wiedzę. Jak ci zależy na fachowcach a nie rzemieślnikach, to spróbuj. Jestem przekonana, że będziesz zadowolony.

Gość gość
Z moich doświadczeń wynika, że najlepiej jest w Fabdencie na Bemowie - świetny personel, nowoczesny sprzęt, nowoczesne metody leczenia, wizyty bez bólu, bez stresu, wszystko super :) Zainteresowanych odsyłam na ich stronę http://www.fabdent.pl/