Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obżeram się ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat, 167cm wzrostu i ważę 58kg. Mam 15% tkanki tłuszczowej i jestem aktywna fizycznie. Nie jem codziennie tego samego, ale to przykładowe jedzenie z dziś. Śniadanie 1: Omlet z 4 jaj, awokado, trochę sera camembert, garść szczypiorku, 2 pomidory, trochę szpinaku Śniadanie 2: Saszetka kaszy jaglanej, szklanka mleka kokosowego, 2 banany, trochę orzechów ziemnych, 2 łyżki prawdziwego kakao, 3 kostki posiekanej prawdziwej gorzkiej czekolady Obiad: -posiłek 1- Porcja zupy krem z warzyw i soczewicy do tego makaron ryżowy Obiad 2: 2 piersi z kurczaka w panierce owsianej z ziołami, frytki z 3 dużych batatów i pieczone warzywa Podwieczorek: Szklanka puddingu chia z sorbetem z owoców egzotycznych i kilka (czyt. około 10) ciastek owsianych domowej roboty bez cukru Kolacja (dopiero będzie): jakaś ryba z ryżem i gotowanymi warzywami lub zupa z obiadu. Zobacze jeszcze.

Gość gość
''Obżeranie się'' jest pojęciem względnym i zależy od pojemności żołądka oraz aktywności w ciągu dnia. Natomiast, co mogę powiedzieć to to, że odżywiasz się zdrowo i tak trzymaj ;)