Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o roznicy wieku on 47 ona 28?

Polecane posty

Gość gość

za duza?

Gość gość
A jest odpowiednio dojrzały?

Gość gość
znam wieksze

Gość gość
sporo za duża... To Twój tato mógłby być...

Gość Taki Zielony
A czy to miłość po grób?

Gość gość
za duza różnica, mój maz jest ode mnie 13 lat starszy i dopiero po 3 latach wspolnego zycia zobaczyłam jaki błąd popełniłam sadzac ze wiek sie nie liczy. Liczy i to bardzo, on juz na wczesniejszej emeryturze, ja dopiero sie rozwijam, on tego zniesc nie moze bo chciałby w domu taka emerytke jak on. w tym miesiacu składam pozew o rozwód

Gość gość
jaka różnica jak ma kasę to go bierz problemy zaczną się jak Ty będziesz miała 40 a on wiadomo ile :) ale do tego czasu kto by się tym przejmował, będziesz miała wygodne życie, ustawisz się, moja koleżanka tak zrobiła ze swoim szefem, kilka lat na niego polowała i udał się. Pracuje dla niego, zarabia, studiuje, niańczy mu dziecko z innego związku, grzeje łóżko, nawet może kiedyś przejmie dobrze prosperujący interes, w który się bardzo angażuje:) bo czuje że pracuje w sumie na siebie. Robi swoje i wieku 25 lat jest bizneswoman, która by to miała z równolatkiem?

Gość gość
Jakaś tam jest, wg gustu. Tylko to prawda za jakieś 20 lat to będzie on dla Ciebie za stary.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego wam to tak przeszkadza?Rownie dobrze można powiedzieć żeniąc si e z równolatkiem, ze żyje sie jak z bratem ! :D

Gość gość
Nie przeszkadza ale taki gość 45+ bez kasy to żadna atrakcja dla 20latki :)

Gość gość
Ja byłam ze starszym i tylko mu imprezy i inne głupoty były w głowie

Gość gość
A ja jestem ze starszym i on imprezuje ze mną, ale ogólnie to ma dobrze bo w wielu sprawach go wyręczam.

Gość gość
gość dziś To bardzo fajnie, mi się to imprezowanie nie podoba, mój zachowuje się jak dzieciak.

Gość Ciekawa99
Miedzy mna a moim narzeczonym jest 18 lat różnicy. Ja mam 19 a on 36 lat. Razem jesteśmy od 3 lat. Moim zdaniem jesli jestescie szczęśliwi ze soba to wiek nie powinien byc przeszkodą w niczym. Wiek to tylko liczby.

Gość gość
15:46 ciekawa niezła patologia jak ja bym w wieku 16 lat przeprowadziła 33 letniego faceta to mój ojciec w jednej sekundzie kark mu skręcił. Toż to p.filia :-O

Gość gość
Mam koleżankę, lat 40, on 60. Wg mnie to nieporozumienie. Ona w niego zapatrzona, on ją lubi, ale nie kocha. Razem od 7 lat.

Gość gość
Moja koleżanka ma męża co jest 22 lat starszy od niej .Oni są świadkami Jehowy nie są bogaci ona zapieradla po parę etatów głównie sprząta a on co roku na jacht ze znajomymi na narty na kajaki za granicę , jej nie zabiera .On pracowal w jakiś zakładach w Warszawie zaklad zamknieto i oni sie z Wawy wyprowadzili. On najpierw miał rentę cos z kręgosłupem ma potem emeryture ,żadne tam kokosy i chyba traktuje ją jak gosposie i służbę darmowa chociaż nic powiedzieć nią mogę bo zaraz mi wyjeżdża z tymi ich poglądami .Mają syna jest wieku mojego obecnie 14 letni chłopak jak ja poznałam młody miał 5 lat ona zaprowadzala do przedszkola on nigdy ona jeździła z dzieciakiem do lekarza do dentysty on nigdy.To się stary dziad ustawił teraz tylko czekać aż ona będzie mu dupę podcierac.

Gość Ciekawa99
gość dziś X Prosze zapoznac sie dobrze z kodeksem. Żadna pedofilia. Moi rodzice szanuja moje decyzje.

Gość Ciekawa99
Kazdy zwiazek jest inny tak jak ludzie. Nie można porównywać jednego zwiazku do drugiego.

Gość Ciekawa99
U nas w związku i ja pracuje i moj partner. Razem mieszkamy i razem spedzamy czas. Dla autora powinny byc wazne uczucia a nie opinia innych

Gość gość
Ciekawa99 nie pisz o uczuciach, bo ich nie ma. Ten twój facet poleciał tylko na twoje młode ciało. Jakbys była w jego wieku to nawet by na ciebie nie spojrzał. Pamietaj ze kiedyś będziesz mieć 40 lat i wtedy nie znajdziesz żadnego faceta wiesz czemu? Bo twoi rówieśnicy będą wolec 20 łatki które im chętnie dają doopy tak jak ty teraz robisz. Kobiety same sobie szkodzą wiążąc się ze starymi zboczonymi dziadkami.

Gość gość
zbyt duża moim zdaniem

Gość gość
19:44 ktoś cię skrzywdził chyba, współczuję :(

Gość Ciekawa99
gość dziś X Nie znasz nie oceniaj. Najwyraźniej ty dajesz d**y bo jak cos to jak sie kocham. Serce nie wybiera. Zakochalismy sie oboje w sobie i napewno moj partner nie polecial na moje cialo. A czemu mam szukac kogoś jak bede miala 40 lat? Planujemy razem z narzeczonym slub i wspolne zycie. Nie zamierzam ustawiac sobie zycia pod kogoś. To moja zycie i sama sobie je ukladam

Gość gość
Kazdy ma prawo do swoich wyborow. A to ze ktoras z pan jest ze starszym od siebie facetem to jest jej wybor.