Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastka 2829

Molestował mnie mój wuefista na obozie.

Polecane posty

Gość Nastka 2829

To wydarzyło się na obozie sportowym. Swego czasu, często na takowe jeździłam. Namiotów nie było na tyle, by każdy miał swój własny więc spaliśmy w dwuosobowych . A że nie każdy miał przyjaciela na obozie, o tym z kim będziemy, zadecydować miał los.Jakie było moje zdziwienie, gdy okazało się, że namiot przez najbliższe kilka dni, będę dzielić z moim NAUCZYCIELEM. Byłam przeciwko temu, jednak nie opierałam się. Skoro reszta opiekunów była zgodna, to czemu ja nie miałam taką być? A teraz tak cholernie żałuję.już pierwsza noc, nie była dla mnie pomyślna. Chciałam zasnąć, ale usłyszałam chrzęst odsuwane go zamka i poczułam obok siebie ciepło. To wuefista. Położył się obok mnie, a ja udawałam, że wciąż śpię. Czułam jego oddech na karku. Czułam też jego dłoń na swoim udzie a potem jak ta druga, ściska mój sutek. (Spałam jedynie w majtkach i sportowym staniku). Nie ukrywam, że nie bylo to podniecające. Miałam w tamtej chwili ochotę na więcej pieszczot. Ale udawałam, że śpię. Był naprawdę blisko mnie. Czułam, jak jego przyrodzenie wbija się w mój pośladek. Ale mimo przyjemności, czuje obrzydzenie jak na siebie patrzę. Nie wiem co mam zrobić... Czuje się jak szmata. A wstydzę się komuś powiedzieć. Zwłaszcza, że czasem chcę znowu poczuć jak jego zgrabne palce ściskają mój sutek.

Gość gość
To zdecyduj sie czego ty chcesz

Gość gość
Ale Ci fajnie, u mnie 28 na karku i jeszcze nikt mnie nie molestował:(

Gość gość
To podniecające o czym piszesz mmmmmm

Gość gość
Może mógłbym zastąpić tego szczęściarza?

Gość gość
jakby pojechal reka w gore to by poczul penisa onanisty