Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy istnieją takie związki,w których ludzie są np. inni od siebie

Polecane posty

Gość gość

od jakichś sfer w których się obracają po religię np,a mimo to nie wyobrażają sobie życia bez siebie.Czy taka scena,że żona szykuje się gdzieś na wyjście bez męża bo mają tak odrębne życia,a ona czeka na nią,jest realna czy to moje fantazje.

Gość gość
realne jest nawet wyjezdzanie samej na wakacje, a nawet seks z inną osobą za zgodą partnera - związek otwarty. wszystko to kwestia dogadania się w układzie

Gość gość
Jest pelno takich par. Chyba sie wychowalas/les w dosc ograniczonym swiatku, skoro nie mialas/les okazji doswiadczyc roznorodnosci. To nie jes zlosliwosc z mojej strony tylko obserwacja.

Gość gość
Moj wychodzi sie spotykac ze swoimi znajomymi, a ja nie ide, bo mnie nudza. On z moimisie nie spotyka, bo woli co innego. Chodzi o to zeby sie na sile nie zmuszac do niczego.

Gość gość
bo raczej ciągnie ludzi podobnych do siebie,nie chodzi mi o spotkania ze znajomymi,bardziej o zupełnie inne sfery

Gość gość
po to się ludzie poznają i wchodzą ze sobą w związki, żeby się poznać i ocenić czy mogą i dadzą radę ze sobą żyć, a jeżeli nie dają rady, to się po prostu rozstają

Gość gość
właśnie żeby się docierali albo rozstawali