Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co sie wkłada korek do tyłka w czasie seksu?

Polecane posty

Gość gość

Co sie może zdarzyć bez tego korka? Przeglądałam allegro/erotyka i tam jest masa takich korków.

Gość gość
Żeby sraka nie wyszła podczas mocniejszego podniecenia

Gość gość
nie wiedziałam, że to możliwe:O

Gość gość
jest wtedy ciaśniej ja wkładam korek nie tylko w czasie seksu ale np iak idę do pracy

Gość gość
gdzie jest ciaśniej?

Gość gość
w cipce to trochę podobnie jak byś miała dwa k***sy w sobie tylko że jeden się nie rusza

Gość gość
ale po co ciaśniej jak się idzie do pracy?

Gość gość
żeby się nie posikać

Gość gość
Pozatym korek owy ma wszechstronne zastosowanie,mozna nim np butelke wina zamknąc lub ssac jak smoczek i wiele innych

Gość gość
ja pisałam jak się dymam a jak idę do pracy to to po prostu podnieca fajne uczucie i tyle spróbuj to zobaczysz

Gość gość
Lepszy zamiast korka jest drugi członek w obie dziurki! Mieliśmy seks z wymianą i gdy mąż z jej zaczęli seks w obie dziurki. Początek był dość fajny bo zaczęła się podniecać i w pewnym momencie zemdlała. Ale za chwile przyszła do siebie. Przerwali i poprosiłam by wymyli k***ski i we mnie w obie dziurki poszli. Poparła to kochanka męża i tak miałam seks w obie dziurki.

Gość gość
pewnie że lepiej dwa żywe ale nie zawsze są ja dwa prawdziwe mam do dyspozycji 3-4 razy w miesiącu więc czasami ratuję się korkiem albo wibratorem

Gość gość
moja się wstydzi zabaw analnych, lubi ale zawsze na początku jest zażenowana. Ja czasem tak się tak bawię, że na początku dość bezceremonialnie wpycham jej korek. Tzn oczywiście nawilżenie itp, ale wepchnięcie bez specjalnego przygotowania i zabawy tam. Niby dla bezpieczeństwa, żeby w ostrej jeździe nie wepchnąć tam kutasa. Dopiero w trakcie jak jest nakręcona zaczynam się bawić tym koreczkiem - wsuwam i wyjmuję, wiercę i na różne sposoby drażnię. Wtedy jęczy i prosi żeby ją zerżnąć w dupę, ale jeszcze się droczę, zawstydzam - przecież to wstyd w dupkę. Dopiero jak jest zupełnie gotowa to powoli wkładam jej w zakazaną dziurkę. Jęczy stęka na zmianę prosi żeby tak i nie, a ja pomału, bez pośpiechu wkładam troszkę i wyjmuję i znowu i znowu. W końcu coraz głębiej i głębiej, piszczy i jęczy, ale dupcię wypina i cudownie mięknie. Jak jesteśmy na jakimś wyjeździe to często tak jest nakręcona, że po takim seksie ma ochotę na szybki prysznic i jeszcze nocne wyjście do baru. Wtedy w ultra seksownej sukience - takiej z serii seks klubowe, zwykle bez bielizny pod spodem.

Gość gość
No fajnie się zabawiacie ale to prawda, kobiety dopiero naprawdę zaczynają jęczeć z rozkoszy podczas seksu analnego, uwielbiają to tylko się przyznać nie chcą.

Gość gość
a ja się przyznaję że lubię w dupę anal to dla mnie podstawa zawsze muszę mieć zerżnientą dupkę i tak szczerze częściej piepszę się w dupę niż w cipkę bo jak mam okres to tylko w dupcie jest

Gość gość
żeby fajnie było ja np lubię z korkiem w dupci jeżdzić na rowerze potem zawsze jetem napalona i daję się ostro rżnąć w dupkę

Gość gość
lubię mieć coś w dupci

Gość gość
Moja tez nie lybi a ja uwiebiam

Gość gość
13.26 co lubisz miec? Jestes kobieta?

Gość gość
pewnie że kobietą jestem lubię mieć coś w dupci w czasie ******** i nie tylko

Gość gość
To moze chcesz 2 duzego k****a 19cm

Gość gość
13.43 np co?

Gość gość
w dupci korek wzmaga doznania

Gość gość
Masz faceta? On tez sobie wkłada?

Gość gość
Do 14 02 najlepiej drugiego k****a ale jak go nie ma to właśnie korek albo wibrator może być też ogórek itp

Gość gość
Do 14 02 najlepiej drugiego k****a ale jak go nie ma to właśnie korek albo wibrator może być też ogórek itp