Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdybyście chciały mieć dziecko a wasz facet nie uprawiał z

Polecane posty

Gość gość

wami seksu?

Gość gość
A dlaczego on nie chce uprawiac z Toba seksu?

Gość gość
A dlaczego on nie chce uprawiac z Toba seksu?

Gość gość
Bo nie chce mieć dzieci

Gość gość
I tylko dlatego? Przecież można się zabezpieczać. Wcześniej też unikał seksu?

Gość gość
Facet ci nie ufa bo wie zechcesz gościć złapać na dziecko i wymusić ślub!

Gość gość
Dzieci nie robi się z ,,facetem,, tylko z mężem!!!

Gość gość
Aha bo mąż to nie facet :P

Gość gość
Naczytał się jak kobiety kombinują, żeby zajść w ciążę, nawet kiedy używa się prezerwatyw

Gość gość
Nie znam faceta który nie przelecialby w każdej chwili kobiety

Gość gość
Zmieniłybyśmy faceta ;)

Gość gość
A co to znaczy chce dziecko? Chcesz mieć sama dziecko to idź do banku spermy. Facet mówi jasno że nie chce dziecka (podejrzewam że tylko z tobą) a ty na siłę mu podstawiasz swoją pipe.

Gość gość
Żal mi się robi gdy czytam takie tematy. W jakim jesteście wieku? Może daj mu jeszcze trochę czasu. A myślałaś autorko co będzie, gdy już będziecie mieli to dziecko? Nie obawiasz się że pewnego dnia zostaniesz z tym dzieckiem sama a Twój facet ze strachu i niedojrzałości się ulotni albo znajdzie sobie inną? Musisz być tego świadoma. Powiedz mu, że w razie gdyby on był nieszczęśliwy, jesteś skłonna zostać sama z dzieckiem. On na pewno to zrozumie. Tylko czy Ty w ogóle dopuszczasz taką możliwość? Najlepiej byłoby dla Was obojga gdybyś związała się z mężczyzną, który już teraz jest pewny, że chce mieć dzieci.

Gość gość
Ona chce i koniec ma instynkt macierzyński i musi go zaspokoić, a potem embargo na sex bo ona nie ma ochoty a facet powinien okiełznać swe instynkty

Gość gość
Zorganizuj wieczorek gangbang na wsi niech cię przeleci cała remiza i będziesz miała brzuchol, a tatuś nieznany bo nie podasz chyba o alimenty 40 chłopa. I wszyscy będą zadowoleni.

Gość gość
Jestem kobieta i nie rozumieniem jak można na sile „robić” dziecko?! Pomyślałaś o tym, ze dziecko jest szczęśliwe kiedy ma mamę i tatę, którzy poświęcają mu czas, kochają je i siebie. Egoizm w najgorszej postaci. Rozstanie sie i każde bedzie zadowolone. P.S. Ja byłam kiedyś z facetem, który przez 2 lata nakłaniał mnie do ciąży, ale nie chciałam i dzisiaj dziękuję swojej intuicji.

Gość gość
To jest temat-rzeka. Osoba, która chce mieć dziecko, powinna wiązać się z taką, która pragnie tego samego. Takie wymuszanie, groźby, stawianie pod ścianą, straszenie - dają zawsze odwrotny skutek do zamierzonego. To jest takie przepychanie się na wartości: "JA chcę dziecko", "JA mam prawo zostać matką", "JA chcę Ciebie na ojca swoich dzieci". A gdzie jest, w tym wszystkim, ON? On ma również prawo nie chcieć dzieci (teraz, albo w ogóle), nie czuć się gotowym, bać się ojcostwa, itp.. I Ty, Autorko, krzywdzisz siebie i jego (bo pragniesz dziecka, ale on - nie), a on - nie wie, jak ma z tego wybrnąć, by Cię nie skrzywdzić, ale byś go zrozumiała, weszła w jego skórę. Dajcie sobie czas, może za kilka lat on dojrzeje do bycia ojcem, a jeśli nie - szukaj partnera, z którym stworzysz rodzinę. Bo Ty masz prawo jej pragnąć, ale Twój partner również ma prawo żyć, według swoich reguł. Nie można wymuszać takich rzeczy, bo to jest zobowiązanie do końca życia. Rodzina, to nie bułka z masłem. Każdy ma prawo do swojej decyzji.