Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak zaufania w długoletnim małżeństwie

Polecane posty

Gość gość

Dziwne, kiedyś wierzyłam bezgranicznie,o nic nie podejrzewałam,teraz po latach nie wierzę już mężowi,dlaczego tak się stało?nie wiem, okłamał mnie w blachych sprawach,nie musiał,ale okłamał .teraz już jestem podejrzliwa.

Gość gość
A rozmawiałaś z nim o tym? Co to były za kłamstwa?

Gość gość
Rozmawiałam wypierał się,ale przycisnęłam i przyznał się,bzdety to były,kłamstwo dla kłamstwa a jednak.

Gość gość
Nic tak nie niszczy związków jak kłamstwa, kłamstewka, zatajanie swojej przeszłości, zdrady. :( Kiedyś jak ludzie brali ślub to mieli poczucie świadomości, że to jest na zawsze, nawet jak były kryzysy to robiło się wszystko by nie eksalowały. A dziś mąż/żona zaniedywany/a to zaraz jakiś kolega/koleżanka z pracy i zdrada... ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać, słuchać się nawzajem. Być dla siebie oparciem i walczyć z każdym małym przejawem zła jakie się pojawia między małżonkami :(

Gość gość
Jak się zastanawiasz czy będziecie mieli wspólną przyszłość, co on do Ciebie czuje, co myśli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Wspaniale wyczuwa emocje panujące między partnerami i piszę jak jest, całą prawdę. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
9:52 - chyba za dużo w młodości naoglądałaś się harlequinów, dziunia. tylko tryglodyci chodzą do wróżek, tarocistów i innych z psiej wólki wróżów. mamy XXI wiek, życie pędzi naprzód, ale dziwi mnie, że jest tego dziadostwa pełno. powinno się was wystrzelać jak kaczki, nie jesteście wiarygodni i plączecie w głowach za niemałe pieniądza. tfuuu!