Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies umarł na mrozie w mękach

Polecane posty

Gość gość
Jak można trzymać zwierzęta w odchodach .Brudasy.Nie chce wiedzieć jaki syf mają w domu....

Gość glanyy
Jak w ogóle możesz mieć wątpliwości czy zgłaszać, sumienia nie masz czy serca? Człowieku dzwoń do TOZu oni reagują i to szybko. Nie pozwól żeby kolejny psiaczek umarł. Dla mnie to niewyobrażalne.... moja psinka najedzona i wyspacerkowana ( w psiej kurteczce), leży teraz obok mnie otulona kołdrą i sobie śpi, nie wiem nie rozumiem jak można skrzywdzić pieska. W ogóle trzymanie psów na dworze jest chore, ok są może duże jakieś owczarki typowo podwórkowe ale niech mają budy ocieplane i miękkie w środku. Zaś małe i średnie psy jak moja dziewczynka to tylko dom fotel, łóżko, kanapa. One czuję tak jak my.... moja Majka tylko patrzy gdzie zadek położyć na mięciutkim. Marzę o tym aby wszystkie psy zaznały ciepła, opieki i miłości.... zasługują na to.

Gość gość
Witaj autorko ,jestem wolontariuszem jednego z TOz-ów. Poza nami n kazdym terenie działaja wszelakie fundacje. Zostaw proszę swój adres @ ( założ sobie nawet lewy), odezwe sie do Ciebie i pomogę w rozmowie z odpowiednimi służbami. Jaka lokalizacja? Województwo?

Gość gość
Znam tę rodzinę! Oni mają w domu chlew konkretny.Wszedzie kupy od innych zwierząt ,podłogi brudne, bajzel na kółkach .Ich dziecko bawi się w tym brudzie okropne! Te zdjecia są obrzydliwe