Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona i upokorzona

Właśnie zerwałam z facetem!!!! I lepiej niech mi się na oczy nie pokazuje!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Hahahahahahahahaha

Gość gość
gość dziś Zastanawia mnie, jak nisko jeszcze upadniecie w swoich wypowiedziach. I kiedy dostrzeżecie, jak złe świadectwo sobie wystawiacie. Jeśli kobieta nie potrafi z klasą wziąć udziału w dyskusji, to już skreśla ją jako dobrą partnerkę.

Gość gość
" Tak. Ponieważ same niszczą związek swoją niekompetencją i brakiem kobiecości, a gdy skutkiem mężczyzna traci zainteresowanie, zamiast zastanowić się, co zrobiły źle, oskarżają go i rzucają się o rozwód. Logiczne. Same jesteście winne swojemu nieszczęściu." x ble ble ble, a masło jest maślane 😴

Gość gość
Widać po facecie, że zero kultury osobistej, zero manier, niedojrzałość. Normalny, dojrzały facet dąży do stabilności, nie wsadza przypadkowym dziewczynom z klubu. To jak typowy maminsynek, którego jedyną kobietą w życiu jest mamusia, łazi do niej na obiadki a w wolnym czasie kopuluje z byle kim. Brak umiejętności okazania uczucia, partnerka i 10 kolejnych przypadkowych. To nie jest normalne. Jak już roocham, to nie zawracam dziewczynie głowy, nie spotykam się z nią, bo to chore i nieuczciwe.

Gość gość
Dziewczyny nie widzicie ze on stara się was specjalnie zdenerwować? Nie odpisujcie bo to troll!!!!!

Gość gość
gość dziś Napisał ktoś kto twierdzi, że lajkowanie kobiet przez facetów, jest winą tych pierwszych smiech.gif Ok, teraz już wiem, że prowokujesz, także bez odbioru usmiech.gif xx Oczywiście. Jest akcja, jest reakcja. Rozumu życzę. Również bez odbioru ;)

Gość gość
''zero kultury osobistej, zero manier, niedojrzałość.'' - wykazały w tej dyskusji tylko i wyłącznie kobiety ;)

Gość gość
gość dziś Dziewczyny nie widzicie ze on stara się was specjalnie zdenerwować? Nie odpisujcie bo to troll!!!!! xx Takie tłumaczenie wysnuwa Twój ograniczony umysł? Naprawdę? Żadnych głębszych przemyśleń? Żal :)

Gość gość
Jak faceci sie nie zgadzają . Jak sie zgadzają . Baby to świnie dłubią sobie w pipkach a facetowi nie dadzą .

Gość gość
gość dziś gość dziś Zastanawia mnie, jak nisko jeszcze upadniecie w swoich wypowiedziach. I kiedy dostrzeżecie, jak złe świadectwo sobie wystawiacie. Jeśli kobieta nie potrafi z klasą wziąć udziału w dyskusji, to już skreśla ją jako dobrą partnerkę. x A ty myślisz ze któraś stad by Cie wzięła? Ze masz dobre świadectwo? Zrobiłeś sobie świadectwo psychola. Żadna by Cie nie chciała po takiej analizie twoich wypowiedzi. Jeszcze byś chciał sobie wybierać na partnerkę :D Hah ... niezle.

Gość gość
14:21 Jakoś się nie dziwię, że nie rozumiesz.

Gość gość
14:16 I ty się czujesz poniżony i atakowany, fiutku? :D :D :D Na babskim forum przez anonimową kobietę z neta?? Mówisz serio? Jeżeli takiś kruchy i DELYKATNY, to życzę powodzenia w prawdziwym życie. Ty pewnie wybierzesz się do psychologa, bo paznokietek się złamie, buuuu :D No i może samobójstwo, bo ktoś w pracy krzywo spojrzy, ty PONIŻONY biedaku :D

Gość gość
gość dziś Nie interesuje mnie ocena mej osoby przez niż intelektualny, który nie potrafi pojąć logicznych prostych zasad regulujących każdy związek.

Gość gość
14:26 Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Trudno. Twoja agresywna odpowiedź wskazuje, że trafiłem w sedno.

Gość gość
Gdyby uciąć dłonie kobietom i pozamykać seks schopy to na kolanach przyszłyby nawet do Januszów i innych źuli .

Gość gość
A był taki "męski" i "wysoki" prawda autorko? :)

Gość gość
14:29 Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? :D Znowu cię atakuję, biedactwo? Oj, chyba trafiłam w samo sedno :)

Gość gość
Baby myślą motylkami w brzuchu i marzeniami o królewiczu bardzo bogatym i wysokim z ryjem kena .

Gość gość
Dobra, spadaj, trollu. Zero obiektywności i usprawiedliwianie facetów na każdym roku i robienie z nich bezrozumnych zwierząt. Sam przyznajesz, ze faceci to zwierzęta, a nie ludzie :)

Gość gość
Brak świadomości i ogłady kobiet jest zatrważający.

Gość gość
14:31 Jako i większa część płci żeńskiej. A wnioskując po tym, że faceci przynajmniej potrafią poprowadzić dyskusję logicznie, rzeczowo i z kulturą, najwyraźniej tak czy inaczej przewyższają emocjonalne i bezmyślne kobiety.

Gość gość
Tak to było. Jak było myślenie: "No, ale musi mieć minimum te 180, ja lubię nosić szpilki", a potem tak to się kończy. No, ale kobiety zawsze zleją wartościowych facetów i zrównają z błotem, idą do takiego który jest "męski" i kipi testosteronem. Potem mają pretensje do całego świata tylko nie do siebie.

Gość gość
14:34 Aaaach, ta twoja kultura, niechciany i niski prawiczku :D Nie zabij się, że wolała wyższego :)

Gość gość
To juź jest ktoś inny . Popieram tego gościa . Ma całkowitą racje i myślę źe wy wszystkie razem nie macie takiego " AJ KIU " jak ten gość . Napisałem specjalnie fonetycznie żebyście zrozumiały co to znaczy iloraz inteligencji . Bo u was inteligencja znaczy uprzejmość .

Gość gość
Ostatecznego wyboru partnera dokonuje kobieta. I to kobieta odpowiada za jego przywiązanie do niej. Nie posiadając elementarnej wiedzy psychologicznej i biologicznej jesteście, kobiety, skazane na cierpienie. Lepiej się dokształcić, zamiast wypierać faktów.

Gość gość
Ciekawe jak zareagowałby facet gdyby to kobieta lajkowała samych przystojnych modeli na różnych portalach na fotach z golą klatą czy aktach. A zwłaszcza tych o południowej urodzie (a wiem że u polaczków-cebulaczków tzw. "ciapaci" powodują wyjątkowy ból dopy i zawiść). Albo we wręcz pretensjonalny sposób oglądałaby się na ulicy za każdym przystojniakiem. Sami wtedy mielibyście ból doopy o to, ale sobie to na wszystko pozwalacie, hipokryci.

Gość gość
Był taki "męski", "fajny" i "pozytywnie nastawiony do ludzi" co nie? :D

Gość gość
14:39 Zależy, czy byłby pełen kompleksów, czy miał świadomość własnej wartości i samoakceptację. Zakompleksiony facet jest tak samo nie wart zainteresowania, jak zakompleksiona kobieta.

Gość gość
Czy ktoś wytłumaczy co to znaczy ciapaty albo Janusze . Bardzo proszę o wytłumaczenie bo nie chce robić domysłów .

Gość gość
gość dziś Zakochane kobiety trwające u boku faceta nie mają w naturze oglądania się za innymi. A jeśli już to robią, to tylko po to, by zwrócić na siebie większą uwagę partnera. Cel dobry, sposób nie.