Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper 24 bytom

Ciekaw jestem jakby to było ze starszą kobietą taką po 40stce

Polecane posty

Gość kacper 24 bytom

czytałem że one napalone są i mają największe potrzeby. Ale z drugiej strony to przecież już zaawansowana wiekowo osoba, której często zdarza się i popuścić, i zapomnieć coś i ciało już mocno podniszczone. Wiem bo nieraz oglądałem foty w necie starych kobiet. Ale z drugiej strony starsze kobiety kręcom mnie

Gość gość
Byłoby sucho i rozlaźle

Gość gość
Hahaha, może oglądałeś panie koło 70 ki hahahahaha

Gość gość
ciekawe jaki bedzie autor po 40? niech zgadne,hmm kłopoty ze wzbodem,mięsien piwny az po brodę,sflaczałe mieśnie jesli wogole mial je wczesniej:D

Gość gość
:DDD

Gość nieodpowiedzialny
Z taka po 40? Pewnie jak za prl. Szaro, nudno i pod presja xD

Gość walenty za późno wyjęty
Można się śmiać, ale ten młody człek trochę racji ma Kobieta po 40-stce to już równia pochyła, zmienia sie błyskaiwcznie i starzeje się kosmicznie szybko

Gość gość
Kiepsko by było. Do 35 jeszcze jako tako, potem lipa

Gość gość
Było by rozlaźje i mokro;) Tak ciapciascie. Tak by płynęło jej po tyłku. Tak by było lużno:)

Gość gość
po 40stce to już masakra a jeszcze jak bachora która urodziła albo kilka to już przesrane, rozklapiocha, niskie zawieszenie, zdeformowane ciało, zbite masywne plecy

Gość gość
A JACY TO SA FACECI PO 40) TCE W SEKSIE?:DD

Gość gość
Faceci moim zdaniem już wcześniej od kobiet do niczego się nie nadają. Mam 39 lat, ale całe życie uprawiam sport. Niedawno widziałem na basenie studentów. Myślałem, że rzygnę jak się rozebrali w szatni. Tłuste, blade, galaretowate ciała, sterczące cyce z sutami jak dekle od Stara. Masakra, tą całą ich grupę lewą ręką z plaskacza bym rozwalił.

Gość gość
to już przesrane, rozklapiocha, niskie zawieszenie, zdeformowane ciało, zbite masywne plecy, X Szerokość i długość pochwy jest uwarunkowana genetycznie, ten narząd nie rozciąga sie a wiec młode tez mogą być jak wiadro. Niskie zawieszenie to krótkie nóżki. Wysoka kobieta nawet po 40 nadal będzie wysoka z wysokim zawieszeniem a młoda z krótkimi niskie. Zbite plecy będzie miała bardziej młoda otyła niż kobieta po 40ce nawet otyła. Zdeformowane ciało ???? To chyba jakaś kobieta po wypadku. Nie chce wmawiać ludziom, 40ki to super łaski bo tak nie jest. Maja już widoczne zmarszczki pod oczami, często szyja i dekold nie są już piękne, skóra i ciało już nie są takie zbite, jędrne itp ale nie te podane wyżej bo to są bzdury.

Gość gość
faceci po czterdziestce to jacy są? gorsi od wielu kobiet

Gość gość
brzuchy,zwisy,nędzne ciało tacy som

Gość gość
Facet po 40 - stce - witaj brzusiu, żegnaj siusiu.

Gość gość
a jakie problemy ze wzwodem , a jak juz to zaraz opad tacy sa nie na darmo niebieskie tablety zrąLD

Gość gość
Dziecko, jaki ty naiwny jestes. Chyba z malej wsi pochodzisz, bo mentalnosc jak z 18 wieku. Po piwrwsze 40 to mlody wiek, bo dlugosc ludzkiego zycia to nie 45 tylko 80. Mamy 21 wiek, a nie 18ty. Po drugie, nie uogolniaj bez podstawnie. Jakby bylo? tak samo jak z kazda inna. Nie wiek na to wplywa, ale osobowosc, temperament i to czy sie dobraliscie. Wyjedz czasem ze swojej wiochy i rozszerz horyzonty, bo az przykro sie czyta.

Gość gość
Znowu ten zboczeniec zakłada tematy.

Gość gość
mam żone w swoim wieku, czyli 40+ plus i seks z nią to przykry obowiazek nie podnieca już mnie, dobrze że chociaż stymuluje lodem bo nic by tego nie bylo :O chyba czas na kochankę

Gość gość
Poznałem kobietę, miała 41, nawet fajna była, seksowna dość. To było 3 lata temu. Teraz ma 44 i wygląda 100x gorzej