Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słabo wykształcone kobiety mają duże biusty

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak się dzieje? Zwykle dziewczyny z zawodówek albo w ogóle bez żadnej szkoły mają duże biusty i są do tego bardzo seksowne. A studentki czy uczennice dobrych liceów mają malutkie piersi i ogólnie są mniej atrakcyjne fizycznie. Dlaczego?

Gość gość
Hehe no fakt, ja skończyłam studia i jak miałam tak nadal mam mały biust :D hmm a ja zauwazylam ze te niewykształcone kobiety po zawodowkach szybko zachodzą w ciążę, maja szybko dzieci z reguły i wiesz, podobno podczas ciąży jeszcze biust rośnie..wiec może dlatego ;)

Gość gość
Ja mam 80C a jestem wykształcona :D choć nie jest wcale też taki duży...

Gość gość
Ja jestem po studiach i po ciąży, a biust nadal malutki :D A te słabo wykształcone dziewczyny mają naprawdę duże biusty i są bardzo seksowne.

Gość gość
Bo niewykształcone wiedzą że muszą być sexy a wyuczone myślą że niewiadomo kim są i każdy leci na ich inteligencję. Do tego mało się starają w łóżku.

Gość gość
Czyli te słabiej wykształcone sterują rozwojem swojego ciała za pomocą myśli? :D

Gość gość
a co mają wspólnego cyce jak donice z wykształceniem?

Gość gość
Z tym biustem to przesadził , ale im mniejsze wykształcenie tym lepszy sex, nie dumą czy to wypada czy nie, nie ma moralniakow robi to co jej sprawia przyjemność instynktownie. Baba ze wsi jak jest głodna odrobinę łeb kurze, zarzyna królika czy ukręca łeb gołębiowi, pani z miasta naczytała się o prawach zwierząt i nigdy by tego nie zrobiła. W łóżku to samo.

Gość gość
Nie chodzi mi o wszystkie słabo wykształcone kobiety, bo wiadomo w życiu różnie się układa. Bardziej piszę o panienkach, które chyba każdy w swoim życiu widział ;) Często pochodzą z patologicznego środowiska, włosy wściekły blond albo zupełnie czarne, bardzo mocny makijaż, legginsy, błyszczące ciuszki, k***a na ustach. I one zawsze mają duże cycki i ładne figury (no przynajmniej do ciąży).

Gość gość
Absolutnie sie z tym nie zgodze. Mozliwe ze padlo na takie srodowisko i mylnie zalozylas ze "wszystkie" tak maja. Bardziej zgodzilabym sie ze stwierdzeniem, ze ta patola chetniej pokazuje cycki, ale w rzeczywistosci... malo ktora ma naprawde spory biust. W wiekszosci zakladaja male staniki, mocne push-upy czy inne "sciskocyce" zeby te ich skwary bardziej wyskoczyly chcac sobie ugrac cos wiecej w zyciu, bo nic poza tym nie maja do zaofeorwania. Raczej tak to wyglada. Jak bylam bardzo mloda tez mi sie tak to prezentowalo dopoki nie zwrocilam uwagi na to smieszne "ZLUDZENIE OPTYCZNE" jak laski ktore sa widziane z boku, cyckow nie maja prawie zadnych, ledwo im cos odstaje tak, że... mogłabym strzelić że to rozmiar najwyżej B, ale z przodu z głębokim dekoltem i z perspektywy loda wydają się na DD :D Poza tym... wykształcenie czy ogólna inteligencja nie ma nic wspólnego z rozmiarem biustu. To jest tak samo zabawne jak "Wszystkie kobiety które mają piersi jak wisienki są radosne i wierne, a te co w gruszki to bywają melancholijne ale opowiadają najlepsze dowc**y" XD Innych mylnych kwestii związanych z wykształceniem i poczuciu wyższości z tego powodu nie wspomnę.

Gość gość
A jakie jadra i penisy maja slabo wyksztalceni faceci ? :o Tez jest jakis sondaz ?

Gość gość
Jądra mają kwadratowe, a penisy wypełnione miłością :D

Gość gość
OF KORS XDDDDDD jak pałka ci sie odgina w lewo to znaczy ze jestes nastawiony na staly zwiazek i jestes wrazliwym mezczyzna, a jak w prawo to... no przykro mi, zostaje tylko Gułag :D

Gość gość
Ciekawe jak autor / autorka sprawdza poziom wyksztalcenia ? Pyta kazdej obcej spotkanej cycatej lub plaskiej jaki ma zawod ? :D

Gość gość
Udaję ankietera :)

Gość gość
sądząc po toku rozumowania możliwe, że to tak wygląda. Duży biust - na pewno sprzątaczka albo fryzjerka. Oooo brak biustu - od razu widać, ze porządna, inteligentna i poważna kobieta. Na pewno wysoko urodzona i z ambicjami. Dramatyczne szufladkowanie. Można napisać o tym nowy scenariusz do dlaczego ja? już wyobrażam sobie te błyskotliwe dialogi "Kiedy byłam dzieckiem to chciałam zostać kimś więcej, mieć ukończone dobre studia i dobrze płatną pracę. I gdyby tylko ten biust przestał rosnąć to na pewno zdałabym wtedy maturę" XDDDD

Gość gość
Mi biust urósł o parę rozmiarów parę lat po uzyskaniu dyplomu licencjata, bo sporo przytyłam. Dyplomu nikt mi nie odebrał.

Gość gość
"Wyksztalcenie" hihi co tepole. 99% gowien ktorych sie uczylismy juz dawno nie pamietamy. Ja np niedawno szkole konczylam i wiekszosc zapomnialam. Wiec po co to wszystko :/ powiem wam - bo ludzie to debile :D

Gość gość
Słabo wykształcone kobiety mają duże biusty tak to sobie tłumacz. Jesteś zawistna i złośliwa. Tyle w temacie.

Gość gość
gość dziś Myślę ze mezczyżni pracujacy fizychnie, ze wzgledu na duza ilosć ruchu, mają wieksze penisy i wiekszą potencję niż gryzipiórki z za biórka. Natomiast wykształciuchy mają wiekszą finezję , fantazję w łóżku.

Gość gość
Hahaha, uwielbiam te kafeteryjne teorie! <3

Gość gość
04.49 to że Ty tak masz nie znaczy, że wszyscy. Ja wiedzę zdobytą na studiach wykorzystuję w pracy zawodowej.

Gość gość
Idealny związek to żona słodka idiotka i mąż geniusz;) Więc nie czepiajcie się dziewczyn z niskim wykształceniem. Są stworzone do czegoś innego. Kto by naszą populacje dzwigał do góry?!. Ujemny przyrost by nas wykończył;)

Gość gość
Lubie duze biusty:)

Gość gość
I co z tego. I tak kazdy zdechnie. A dla planety byloby lepiej gdyby jej ludzkie gowno nie niszczylo.

Gość gość
Jestem po studiach a mam rozm 70 d.nietypowy bo jestem niska i szczupla.

Gość gość
75 F i jestem wykształcona, Twoja teoria funta klakow nie jest warta .

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie wierze wam. Przyślijcie zdjęcia dyplomów i biustów.

Gość gość
Nie musisz wierzyć, Twój problem

Gość gość
potstawófki nie skonicyłam a mom płaski cycek