Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niedobrana seksualnie z mężem, co teraz?

Polecane posty

Gość gość

Kocham mojego męża a on mnie. Jak spotykaliśmy się to czasem udało nam się pokochać.. po ślubie, gdy już zamieszkaliśmy razem on kocha się ze mną z częstotliwością jak przed ślubem... :( Rozmawiałam z nim o tym szczerze, że ja bym mogła co dzień to robić etc ale nie przyniosło to pozytywnych skutków.. on nie ma żadnych problemów z erekcja po prostu nie ma takiej częstej potrzeby seksu jak ja.. w ostateczności doszło do tego, ze potajemnie się masturbuje :(

Gość gość
Normalnemu człowiekowi spokojnie wystarczy raz na tydzień albo i 2 razy w miesiącu. Jak chcesz więcej to nadstaw jakiemuś niewyżytemu, niech zapycha ci w krocze:)

Gość gość
Co??? Raz na tydzień?? Lub 2 razy w miesiącu? :( Czyli ze mną jest coś nie tak? Moj facet gdyby nie moja inicjatywa to by w ogóle tego nie robił.. jesteśmy oboje po 30tce

Gość gość
14:09 Lol

Gość gość
Ale ciebie orgazm nic nie kosztuje a facet traci przy tym najcenniejsze substancje z organizmu. Kiedy wy to zrozumiecie do cholery

Gość prawi 124
ty nie rozumiesz kobieto, że facetom po seksie chce sie spać? Organizm wyzwala subtancje nasenne .,, Więc logiczne jest , że nie każdy ma ochotę być spiący w środku dnia ,.,.

Gość gość
Ja się chce kochać z nim w nocy. W sumie to już bym kochała się z nim niezależnie od pory i godziny.. byle tylko chciał częściej.. nieraz czekam na niego w łóżku.. on chodzi dużo później spać ode mnie i jak się obudzę to mam nadzieję, że może będzie chciał się pokochać, ale on mnie przytula i na tym koniec :(

Gość gość
Autorko...marudzisz... ja bym wolala takiego faceta jak ty masz niz takiego co mi prawi kazania o papierosach j*****y egoista jeden, chodz sie zamienimy :D

Gość prawi 124
wiekszosc facetow chce przed spaniem dlatego , że wtedy łatwiej walczyc ze zmęczeniem ,.,. w koncu wkrótce i tak sie polozy spać .,,. Natomiast być zmeczonym o 12 00 w srodku poludnia przez kobiete to nic ciekawego .,,. Wiesz jakie to uczucie gdy jest 12 00 a ty czujesz sie jakby była pierwsza w nocy ? Fatalne

Gość prawi 124
i pamietaj ze musisz go przygotować wczesniej , bez przygotowania będzie mniej chętny

Gość gość
co ty pieprzysz prawiku, zdecydowana większość facetów lubi seksować z rana i w dzień a nie w nocy kiedy są zmęczeni po całym dniu, z babkami jest odwrotnie.

Gość gość
Najbardziej boli mnie odrzucenie.. gdy ja chcę a on nie :( nie wiem jak go zachęcić do tego seksu

Gość prawi 124
ty nie piszesz o facetach tylko o 16 latkach dla których pora dnia nie ma znaczenia a temat jest o facetach

Gość prawi 124
rano to jest dobrze, ale w sobote czy niedzielę , a nie w srodku tygodnia

Gość gość
No w dzień to możemy jedynie w niedzielę bo pracujemy.. w tygodniu jak wracam trochę wcześniej z pracy więc szybko robię obiad, jakieś pranie i zdążę ogarnąć dom i kota. Jak wróci mąż to jest koło 19 daje mu obiad, i potem on sobie odpali komputer i porobi tam jakieś swoje sprawy i ja już idę się myć i kładę do łóżka bo wstaje wcześniej niż on.. jak już się położę to nieraz go wołam.. ale mówi, że na razie się nie chce jeszcze kłaść :/ i nici z seksu

Gość gość
Nowe ciuchy nic nie dały! Kupiłam nawet seksowną bieliznę, body z koronki i jedwabną halkę... Niestety nie pomogło to za wiele.. czasem jak leżymy razem na łóżku i oglądamy telewizję to ja zaczynam go dotykać i macać to mówi, że ma łaskotki.. ciężko jest go zachęcić do seksu.. gdy się już kochamy to jest to jedna pozycja i on dochodzi i koniec :/ kurde no co z tym chłopem?

Gość prawi 124
tu chodzi jedynie o to zeby krew zaczęla odplywać z mózgu, a napierać na dolne partie posłuchaj moich rad

Gość gość
Ostatnio nawet w złości mu wygarnelam to, że nie chcę się kochać ze mną, że ja mam potrzeby a on ich nie spełnia i że teraz kiedy jesteśmy młodzi i nie mamy jeszcze dzieci możemy to robić ile się da a on zachowuje się jak stary dziad po 50tce.. i że jak on teraz nie kocha się ze mną to co będzie za 10 lat? To przez trzy dni się kochał ze mną a potem znów to samo :/

Gość gość
14:17 Dokladnie, facet nie jest maszyna. Spust duzo kosztuje. Kobieta nie ma takiego mechanizmu. Facet stety niestety ma swoje ograniczenia.

Gość gość
Ok facet nie maszyna, no ale 3 razy w tygodniu by mógł to zrobić ze mną!!!