Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki ZIAJA

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Co sądzicie o kosmetykach firmy Ziaja? Mam na myśli stosowanie konkretnych linii kosmetyków w domowej pielęgnacji. W ofercie mają nawet maski algowe, toniki, żele, serum i inne. Co sądzicie?

Gość gość
Ja tam lubie kosemtyki ziaja. Fajne sa zele do higieny intymnej, kremy do rak, uwielbiam ceramidowy zel pod prysznic, kozie mleko pod oczy. Maja duzo bardzo fajnych produktow :)

Gość gość
aaa zapomnialam jeszcze dodac maslo kakaowe i kremowe mydlo do rak z moringa i kokosem

No właśnie mają dużo fajnych kosmetyków, są konkretne całe linie do każdego rodzaju cery. Płyn do higieny intymnej również sobie chwalę :)

Gość gość
Wlasnie to kremowe mydlo do rak z moringa i kokosem jest super. Jak gotujecie i np smierdza wam pozniej dlonie od czosnku to wlasnie to mydlo redukuje zapachy "kuchenne" :)

o to dla mnie nowość, nie wiedziałam o tym, chętnie wypróbuję a czy ktoś z was korzystał z masek algowych i serum?

Gość ElżbietaBennet
Lubię te kosmetyki, ponieważ zdają się odpowiadać mojej skórze i nie są drogie. Rozważam także zakup kosmetyków azjatyckich z tej drogerii internetowej https://puderek.com.pl/157-azjatyckie-kosmetyki . Zainteresowały mnie głównie produkty uznanej marki SKIN79, głównego producenta kremów wspierających naturalny koloryt skóry. Czy stosowałyście może te produkty?

Gość gość
W kwestii kosmetyków polecam zerknąć na www.kolagen.pl gdzie sama zamawiam i polecam, szybka przesyłka i bardzo dobra jakość kosmetyków z kolagenem :)

Gość gość
Ja uwielbiam żele pod prysznic z tej firmy. Kremy niekoniecznie są odpowiednie dla mojej wrażliwej cery. A ktoś używał może kosmetyków formy Guliani? Mają je w promocyjnej cenie w klinice do której chodzę na endermologię i myślę czy się nie skusić? Polecane są do wrażliwej skóry. Wtdaje mi się, że chyba tylko w CZS można je kupić chociaż może się mylę? Ktoś może mi coś więcej powiedzieć na temat tych kosmetyków?