Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co muszę wiedzieć? Ciaza

Polecane posty

Gość gość

Hej zaczynam starać się o dziecko z ukochanym:)czy powie mi ktoś co muszę wiedzieć? Wszystko na temat starania się o dziecko ? O Dniach plodnych,fazach lutealnych itp itd po prostu wszystko

Gość gość
Jezu a nie możesz po prostu kochać się ze swoim facetem wtedy kiedy masz na to ochotę ? Następna fanatyczna staraczka...

Gość gość
Wpisz fraze w google matko boska..

Gość gość
Musisz wiedziec ze pprod tak bardzo nie boli jak polog. 4 tygodnie bolu i nie wazne czy sn czy cc

Gość gość
Zdrowa para nie musi się jakoś szczególnie starać. Wystarczy regularnie uprawiać seks bez zabezpieczenia.

Gość gość
18.44 ale bzdury gadasz. To że u ciebie tak było to nie znaczy, że każda tak ma. Ja po sn pare dni już zaczynalam ćwiczenia

Gość gość
I teraz niby ktos ma Ci to wszystko tu opisywac? Przeciez info na taki temat jest w internecie wystarczy poszukac

Gość gość
Normalnie biorę 5 dych za poradę, ale tobie udzielę za darmo. Róbcie to samo, co do tej pory, tylko bez antykoncepcji.

Gość gość
18:47 a gdziez tam bzdury! Tez bym.mogla cwiczyc , ale jestem zbyt leniwa. Lubisz chodzic w podpasce kilka tyg, cycki bola od ssania, naprzemian z nawalem mleka, macica sie odkurcza, wydaluc sie nie idzie bo boli jak... i ciagle chce sie sikac.juz o tak oczywistych rzeczach jak bol krocza nie wspomne

Gość gość
Hehe no mnie jednak skurcze porodowe bolaly nieco bardziej ;) ale każda kobieta inna jest. To oczywiste. Nie ma co się porównywać do innych.

Gość gość
Skurcze porodowe bola mocniej, ale wiesz ze jeszcze chwila i ten bol sie skonczy, a w pologu to taki dokuczliwy bol, niby nie ostry ale ciagly. Podpaska mimo ze najciensza uwiera po ktoryms dniu, o zapachu nie wspomne ( jestem przewrazliwiona na tym punkcie i czuje wszystko mocnoej - chyba mocniej)

Gość gość
Zadbaj o uzębienie , bo w ciąży nie zrobisz rtg. Bierz kwas foliowy. Jeśli masz jakichś lekarzy specjalistow do odwiedzenia, to nie odkładaj, bo każdy z nich będzie kazał wrócić po ciąży. A wiadomo, jak trudno potem z maluchem. Resztę doczytaj.

Gość gość
Do fryzjera idz bo potem nie ma czasu jeśli karmisz

Gość gość
Do dobrego ginekologa i by był twój ukochany zawsze podczas każdego badania cipki. Również by wspierał porody bo mąż masuje kręgosłup podczas bólu krzyża. Również liczą się z tobą i chodzisz do samego porodu. Również szkoła rodzenia jest ważna. Ginekolog powinien pokazać jak się osłuchuje uchem tętno płodu. Dlatego ma być przy każdym badaniu cipki wasz partner życiowy!

Gość gość
Jak zwykle ten od badania cipki przy mężu musiał się udzielić.