Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie ludzi. Niby lubią a nie odzywają się

Polecane posty

Gość gość
W każdym razie to nie jest tak ,ze wszyscy dookoła są źli, tylko Ty jeden na świecie jestes biedny i poszkodowany. Może trzeba się przyjrzeć swoim błędom zamiast narzekać

Gość gość
Nie chcę mi sie czytać całego watku. Ale może ci ludzie nie lubia pisać z innymi. Ja mogę długo pisać tylko z przyjaciółką. A że znajomymi nawet tymi bliskimi nie pisze dużo.moge poradzić wysłuchać. Ale wolę rozmowę na żywo. Szkoda mi czasu. Nie lubie az tak bardzo internetu pod tym względem. Ludzie są z ludźmi, ktorzy są daleko od dnich, a zapominają o tych, z którymi przybywają. Mi jest szkoda czasu i jak mam pisać o glupotach, to mi sie nie chce. Może też być tak, że po prostu wasza znajomość jeszcze nie jest na takiej relacji, żeby pisać razem. Zauważyłam, ze czuje sie lepeij i czuje, ze ludzie bardziej mnie lubia, gdy zaczęłam więcej rozmawiać z nimi. Ludzie lubia mówic, więc oni mówią, ja słucham i pytam. Interesuje sie. Pozniej pytam o to, o co pytałam kilka dni wcześniej, czy cos nowego w tej sprawie np itp. Oni sa szczęśliwi, bo ich slucham i no.

Gość gość
No faktycznie powod do szczescia. :D na ludzi trzeba miec ogolnie wyje/bane bo predzej czy pozniej nastapi wielkie rozczarowanie. A tak zero problemow z debilami. :)

Gość gość
Gdyby lubili, to by się odzywali. Pewnie na żywo z grzeczności z tobą gadają a tak mają bardziej interesujące zajęcia niż pisanie z tobą. Deal with it. I miej wyiebane.

Gość gość
Od tego czasu zająłem się sobą, jakoś ludzie nie zauważyli że się nie odzywam , trudno . Za dużo chciałem więc za bardzo chciałem tych znajomości, może byłem tym męczący