Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczki na dowód

Polecane posty

Gość gość

Pożyczki,kredyty na sam dowód osobisty http://kredyt66.pl od 100 zł do 200.000 tyś zł w 15 min szeroka gama instytucji finansowych pomoże ci w dobraniu odpowiedniej pożyczki. Szybki czas realizacji i przelew środków na konto. - pożyczka na dowód - pożyczki na dowód - chwilówka na dowód - kredyt na dowód - kredyty na dowód wejdz na naszą strone , wypełnij wniosek i po chwili ciesz sie gotówką na swoim koncie

Gość gość
Pożyczki na dowód to produkt finansowy, który niegdyś oferowany był nawet w banku. Banki jednak wycofały się z tego rodzaju rozwiązań. W tej chwili taką pożyczkę bez zaświadczeń o zarobkach można dostać tylko w kilkunastu instytucjach pozabankowych. Zestawienie przedstawiające między innymi firmy, które udzielą pożyczki na dowód znaleźć można np. na http://chwilowapozyczka.pl - pamiętać jednak należy, że taka pożyczka od ręki może być nieco kosztowniejsza niż w innych firmach, bo większe jest w tym przypadku ryzyko niespłacalności. Z reguły w przypadku osób zadłużonych, trudno będzie dostać taką pożyczkę bez BIK czy bez sprawdzania innych baz dłużników.

Gość gość
Jak pożyczka na dowód to najlepiej w Vivusie. https://www.vivus.pl/ wystarczy, że na ich stronie formularz się wypełni :)

Gość gość
Ja z kolei mogę polecić www.aasapolska.pl

Gość gość
Pożyczka na dowód? Byle nie w parabanku!

Gość gość
Potwierdzam, jak pożyczka to najlepiej www.vivus.pl

Gość brand
Chociaż to w żadnym razie nieopłacalne myśle że znajdą się naiwni którzy skorzystają z tej oferty. Gdybym miał wybierać to wybrałbym pożyczkę w banku Raiffeisen. Jest nieoprocentowana i można ją spłacać przez 24 miesiące. Rrso tylko 2,88% więc każdy kto umie licyć wie że to prawie jak za darmo.

Gość gość
Na www.vivus.pl pierwsza pożyczka jest za darmo. Tyle ile pożyczasz to tyle oddajesz ;)

Gość gość
W www.aasapolska.pl chyba najlepsza oferta i można na 24 miesiące wziąć nawet do 10 000 PLN :)

Gość gość
Ja też skorzystałam z www.vivus.pl :)

Gość mirion

ja również korzystam z vivusa. Moim zdaniem najlepsi jeśli chodzi o usługi tego typu

Gość wuio

absolutnie się zgadzam. Vivus jest najlepszy w swoim fachu.