Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0070

Czy dla mężczyzn seks jest dowodem miłości żony partnerki?

Polecane posty

Gość gość
20:39 Przeskoczylem, bo jest to oczywiste. Ale mogę ci napisać: tak, problemy z pracą mogą i raczej są powodem pogorszenia samopoczucie mężczyzny. Ale skąd złożenie, że oznacza to brak chęci uprawnienia seksu? Na resztę odpowiem później, teraz zabawiam żonę.

Gość gośćcwel
Rescator wiem czemu zona nie chce sie z toba bzykac

Gość gość
Kur...rescator jak ja Ciebie widzę na jakimkolwiek temacie to odrazu wiem,że go spier....sz.Ty człowieku powinieneś sie leczyć.Tam gdzie tylko pojawia się temat intymności tam zaraz pojawiasz sie Ty z tymi swoimi wywodami.I tylko jedna śpiewka u Ciebie,że kobieta nawet jak nie chce,nie ma ochoty,źle się czuje,ma okres,ma grypę,jest w połogu zajechana obowiązkami to i tak ma sie bzykać a jeśli nie to chociaż ma zrobić loda.Kur..a dobrze,że ja mam normalnego męża bo Ty człowieku nie nadajesz sie do żadnego związku.Jesteś pusty i wypluty z jakichkolwiek uczuć.P***b i tyle!

Gość gość
My :D Hahahaha nowoczesne i ambitne kobiety(czytaj w liczbie poj. -ja) potrafimy zabawić się same:D Miłego wieczoru Wam życzę i jakbym miała okazje, to poczytam rano ;) R

Gość gośćcwel
Po prostu masz za malego fiuta...obstawiam ze masz jakies 14-15cm,dostarcza za mlo doznan i twoja zona nie osiaga orgazmu.wiem na poczatku waszej znajomosci pomimo tego szczegoliku lubila sie bzykac a teraz juz nie.przypomnij sobie co kiedys sprawialo ci najwieksza przyjemnosc podczas bzykania sie z nia bo raczej nie spust.rozpala cie na maksa,az drzales jak ja calowales i dotykales jednak po latach jej cialo ci sie juz znudzilo,juz cie nie podnieca jak dawniej teraz seks z nia jes jak poranna gimnastyka.teraz bzykasz sie z nia glownie po to zeby sie sposcic,teraz orgazm jest glownie tym powodem czemu chcesz ja bzykac.ona nie ma orgazmu wiec po co ma sie codziennie gimnastykowac??wyobraz sobie ze masz zakaz spuszczania sie podczas seksu z zona.pewnie wolalbys zwalic sobie konia i sie spuscic niz macac jej cialo to samo od wielu lat...mysle ze ze z owym zakazem tez mialbys ochote ja wymacac ze 2 razy w mc...przykro mi jesli kobieta nie ma orgazmu to seks z wieloletnim partnerem juz jej nie kreci wiec wrzuc na luz,postaw sie na jej miejscu i daj jej zyc

Gość Popieramcwela
Rescator posluchaj cwela,dobrze mowi.jakbys mial porzadny sprzet to bys umial zadowolic zonke.moj mezus ma duzego i zawsze doprowadza mnie do orgazmu dlatego po 15 latach ciagle kochamy srednio co drugi dzien.orgazm uzaleznia to niesamowite uczucie i tak,glownie to sprawia ze mam ochote sie kochac a nie ze pomietosi mnie po cycku.gdybym nie miala orgazmow to nie chcialabym sie z nim tak czesto kochac po 15 latach wiec masz odpiwiedz.popracuj nad technika czy nad wielkoscia bo takto tylko ty masz satusfakce z seksu a ona nie ma nic.moze tylko frustracje...jesli nie dasz jej orgazmu to nigdy nie bedzie miala ichoty na sex z toba.przykro mi takie zycie...radze ci daj jej spokoj z tym marnym seksem jesli nie potrafisz jej zaspokoic egoisto pieprzony

Gość popieramcwela
tylko tyle masz do powiedzenia?hehe prawda zabolala?

Gość gość
Post mi wcięło :)

Gość gość
„Myśle, że seks w warunkach problemów finansowych, również mężczyźnie mocno średnio jest niezbędny." Czy to nie oznacza tego samego? Bo jesli nie, to moze mi wytlumaczysz roznice. x Różnice między myśle a nie powinien ? Na serio ?:D x No niestey, byc moze popsul mi sie wzrok i jakos nie widze zwiazku seksu z zona z utrata pracy lub z trudnosciami w jej znalezieniu. Moze mi go pokazesz. x Super, że nie widzisz :) ja też nie, ale już pomiędzy brakiem poczucia bezpieczeństwa w związku z utratą pracy już i owszem;) x Ten, kto pisze, ze robiby to 24/7 x To przejaw panikującej desperacji - dobrze wiedzieć :) rzucę to w twarz, co niektórym ;) x No, napisalas, ze dbaja te dla ktorych jest skarbonka, w odroznieniu od tych , dla ktorych jest od orgazmu. Wiec czy te dla ktorych jest od orgazmu chca dbac, czy nie? x Nie. Napisałam dość wyraźnie, że te od skarbonki muszą a inne zwyczajnie chcą :) x Chociaz, zaczekaj, nie musisz odpowiadac, bo odpowiesz pewnie, ze jedne chca a inne nie chca, wiec mozesz sobie zaoszczedzic wysilku pisania x Dziękuje :) x Jeden potrzebuje inny nie.<< To napisz od razu, ze jeszcze inny moze potrzebuje seksu z kolega albo z koza, bedzie szersze spektrum x Następnym razem będę pamiętać o właściwej szerokości spektrum :) x To chyba troche zaprzeczasz temu co wczesniej napislas, o kobietach zegnajacych czy pocieszajacych seksem facetow, ktorzy pelnia dla nich role skarbonki, a wiec wlasnie o kobietach tradycjonalistkach. A te ambitne, nie widza takiej potrzeby. x Res nie mogę, nawet gdybym chciała :) narysować ci schematów, ale wydaje mi się, że wystarczą chęć zrozumienia tekstu by nie powodować zbędnych powiązań:) x Mój - jest ;) R

Gość gość
Nigdy nie powiedziałabym że seks dla kobiety jest na drugoplanowym miejscu. Jeśli ludzie kochają się pragnienie jest takie same z obu stron, człowiek dąży do bliskości bo sprawia mu to przyjemność i umacnia więź.Nie ma nic piękniejszego od poczucia spełnienia w ramionach ukochanej osoby.

Gość gość
12:01 Ładne :) Res Ok:) mimo, iż lubię to wolę szybką szermierkę słowną:p a pisemna wieje nudą :) x Może coś nowego ?;) R

Gość gość
Ciężko-myśląca jestem dzisiaj :D Poza tym wiesz, moje „szerokie spektru” nie pozwala na stosowne zawężenie tematu by budził odpowiednio mocne reakcje:D R

Gość gość
* m - mi wcięło ;)

Gość Samoswoj
Jak się ma miłość do sexu w jakiś sposób pokazują związki jednopłciowe wśród pedałów jest dużo więcej sexu i jest to ciągle wazny element ich zycia, nawet w monogamii wśród lesbijek regułą jest, że po pewnym czasie sex wygasa, nie mają takiej potrzeby, są blisko siebie, są zadowolone, ale nie potrzebują sexu. Wniosek z tego, że kobieta w długotrwałym związku poświęca się udostępniając sex facetowi na ołtarzu trwałości związku (bo związek, bliskość, czułość, bezpieczeństwo jest dla niej ważne), facet sexu potrzebuje jak ryba wody (karp tez przeżyje w mokrym worku, ale co to za życie) , więc przyjmuje ta jałmużnę, ale czuje że coś jest nie tak. Ale pozwolić facetowi korzystać poza związkiem mało która kobieta sobie pozwoli, bo straci jedno z ważniejszych narzędzi wpływu na faceta. Widzicie wiec panowie, jak te baby nami manipulują wykorzystując nasze imanentnee, niezbywalne i nieusuwalne (u zdrowego faceta) potrzeby. Skazując na ciągłe cierpienie, frustracje i sprzedawanie się za sex.

Gość gość
Rescator to nieudacznik bez pracy i z malym siusiakiem co nie umie zadowolic zony hehe a wymagania ma jakby mial niewiadomo jaka pale i z******ta prace haha wez sie powies juz dzis i skoncz swoje meki i rozkminy czemu zona ci nie daje.nie daje bo jestes nieudacznikiem:)

Gość gość
Tak pedalku, wszyscy wiemy, że kochasz Rescatora, a on ciebie nie chce :-).