Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uzywanie umyslu to okultyzm.

Polecane posty

Gość gość

Prawo przyciagania pomagalo mi w zyciu a niektorzy starca mnie ze to diabel

Gość gość
Nalezy zachowac umiar, nie robic z siebie Boga ;-)

Gość gość
ale ja przez to wszystko mam wazenie ze to wszytko diabel i zaczynam sie bac a jednoczesnie ciagnie mnie do tego

Gość gość
Zależy z jakim zamiarem tego używasz i dzięki czemu masz te umiejętności. Umysł poparty duchem ma ogromną moc, niewyobrażalnà dla postronnych.

Gość gość
Uzywam tego w celu uzyskania szczescia, zniwelowania problemow, przyciagniecia milosci. Nie chce tym prawem nikomu niszcztc zycia tylko swoje polepszyc

Gość gość
20.49 w ten sposób ubezwlasnowalniasz obiekt swoich uczuć, odbierajac mu prawo wyboru i decyzji, nie można tego robić, zaspokajając swoją potrzebę traktujesz drugiego człowieka przedmiotowo. Każdy z nas zasługuje na wolność woli i wolnosc wyboru, i każdemu się one należą.

Gość gość
Masz dobre intencje, wiec nie robisz nic zlego! A gdyby diabel zaczal bardziej sie Toba interesowac, zebys zaczal uzywac umyslu w zlym celu, to modl sie do Jezusa o opieke nad Toba! Tyle i az tyle :-)

Gość gość
Jaki diabeł? Wy to naprawdę jesteście jebnieci.

Gość gość
To przeslij troszke tych dobrodziejstw dla mnie:( bom biedny jak mysz koscielna i dlugow co niemiara

Gość gość
Prawo przyciągania jest zgodne z biblia

Gość gość
Ludzie mnie nastraszyli ze to okultyzm i że to diabel za tym stoi byle by udowodnic mi ze boga nie ma

Gość gość
Ja próbuję przyciągnąć pieniądze do mojego konta bankowego, i jakoś nic z tego nie wynika. Dzisiaj wpłynęła mi wypłata... 728 zł. Albo mój umysł jest taki słaby, albo żadne prawo przyciągania nie istnieje.

Gość gość
Boje sie ze przez chwile bee szczesliwa dzieki diablowi a jak przestane z tego korzystac (prrawa przyciagania) to zniszczy mi zycie

Gość gość
Widocznie zle to robisz. Mi zawsze sie udawało

Gość gość
No to co trzeba robic zeby szmalec przyciagac?

Gość gość
Nigdy nie przyciagalam szmalu

Gość gość
Właśnie. Jak to robić, żeby przyciągnąć pieniądze ? Skoro jesteś w tym taka dobra, to podziel się wiedzą.

Gość gość
Wiedzy okultystycznej nie powinno się zdradzać na forach takich jak kafeteria. Idźcie na odpowiednie fora, albo się zainteresujcie tematem, i się może czegoś nauczycie. O ile się nie boicie.

Gość gość
każdy człowiek ma wolną wolę i nie da się zmusić konkretnej osoby do miłości ale da się przyciągnąć osobę która może być potencjalnym partnerem, może stworzyć okazję do poznania drugiej połówki ale decyzję należy do obu stron. Sama praktykuje prawo przyciągania z sukcesami i bez, najważniejsza jest wiara a nie zawsze mam jej dostatecznie po drugie często trzeba też działać i słuchać intuicji

Gość gość
Okultyzm idzie w parze z satanizmem, moc umysłu i ducha jest darem Boga.

Gość gość
21.24 NIE MA OKULTYZMU BEZ DIABŁA, moc ducha i umyslu dajaca nieskończone i niewyobrazalne dla postronnych możliwości jest od Boga.

Gość gość
Prawo przyciągania działa mi wiele rzeczy przyciągnęło do życia i dowody na to. Czasami też używam go nieświadomie gdy myśle długo o czmyś intensywnie wtedy też dostaje to o czym długo myślałam i miałam co do tego pozytywne myśli

Gość gość
Przeczytaj całą Biblie kilkakrotnie i wtedy sie wypowiadaj ?jeśli nie przeczytałeś o okultyzmie to nie czytałeś całej Biblii.

Gość gość
sama jesteś okultyzm i diabeł, prawo przyciągania działa cały czas nawet jak się myśli o czymś intensywnie to też się przyciąga. Dowód na to jest taki ze np. myśli się o znajomym a on nagle dzwoni ale o ulubionym filmie a on leci w tv za kilka dni. Nie interesujesz się prawem przyciągania tylko wszędzie widzisz diabły to stul pysk

Gość gość
A myślicie że po co się diablem straszy? Żeby właśnie ludzie nie korzystali i ich straszyć wiecznie.

Gość gość
Moim zdaniem autorka tematu to typowa mitomanka. Ubzdurała sobie że ma tajemną moc, ale jak ją zapytać o szczegóły to nic nie jest w stanie powiedzieć.

Gość gość
prawo przyciągania działa praktykuje i nie jest to rzecz dla wybranych najpierw poczytajcie potem się wypowiadajcie. Każdy ma prawo robić co chce, do swojego zdania a ta diabłem straszy no i co? niech wsadzi głowę w Biblię i czyta i niech da ludziom zyć

Gość gość
21.30 czytaj ze zrozumieniem debilu, pisze o związku OKULTYZMU z diabłem a nie związku przyciągania się ludzi z diabłem. Debi nie powinien próbować manipulować ani stosować erystyki, bo niesprawnie mu to wychodzi.Taka rada na przyszłość.

Gość gość
prawo przyciaganie jest okultyzmem za tym staja demony jezeli przyciagasz pieniadze lub miłosc to bedzie przeklęte bo dawca tych zeczy naprawde jest bóg on jest dawca miłosci radosci szczesci razem z duchem sw który daje 7 darów pros o dar uzdrawiania w imie jezusa https://www.youtube.com/watch?v=5IfhDRikreo

Gość gość
Nie jest jeśli nie stosujesz jakiś "czarow" a pragniesz tylko, jeśli jest to dobre dla ciebie to otrzymujesz od Boga.