Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, kręci was jeszcze żona po 15 latach małżeństwa?

Polecane posty

Gość gość

pytam poważnie

Gość gość
Moja żona mnie bardzo kręci po prawie 14 latach od ślubu i wszystko wskazuje na to, że za rok nadal tak będzie. Mam 48 l. a żona 42, jeśli to ma jakiś znaczenie.

Gość gość
Mnie kręci po 17 latach małżeństwa (razem 25 lat).

Gość gość
Klamia. Bo kazdy predzej czy pozniej sie znudzi. I to nie po 15 latach a miesiacach

Gość gość
hehe przecież te posty o tym jak kręcą ich ciągle kobiety piszą właśnie sfrustrowane kobiety, bo mężowei nie dają rady na nich patrzeć już przecież wiadomo że kobieta przestaje kręcić po roku, góra dwóch wtedy bardziej pociągajaca jest tłusta brzydka sąsiadka, bo JEST OBCA.

Gość gość
Dwa ostatnie posty napisały biedne opasłe po ciąży żony, które już dawno nikogo nie kręcą.

Gość gość
Tak, choc to cos innego niz na poczatku. Seks z bliskim czlowiekiem, to magia, zupelnie inne przezycie niz walenie obcej baby na jeden raz.

Gość gość
Mnie tam kręcą prawie wszystkie kobiety, także żona.

Gość gość
he he głupie szmaty są tak tępe, że ciężko im pojąć, że mąż żonę kocha i ona zawsze go będzie kręcić. plujesz takiej ścierze w ryj, a ta się wyciera i mówi, że deszcz pada

Gość gość
Dwa ostatnie posty napisały biedne opasłe po ciąży żony, które już dawno nikogo nie kręcą. x a ty jesteś zdesperowana, brzydka wywłoka, której żaden facet nie chce.

Gość gość
"...że mąż żonę kocha i ona zawsze go będzie kręcić..." oto motto naiwnych zdradzanych, wybaczających żon :D

Gość gość
Gość 13:56 pudło

Gość gość
13.59 nie, to motto prawdziwie kochanych przez mężów kobiet, doświadczenie tylko.

Gość gość
oczywiscie ze tak zawsze mi sie podobała i do dzisiaj podoba i z charakteru i z wyglądu choć ten zarowno u Niej jak i umie się z wiekiem zmienił sie 20 lat to dalej mamy udane pożycie małżeńskie, moja żona mi nie odmawia a ja Jej pragnę,dla mnie czas sie nie liczy nawet nie wiem kiedy to zleciało i nie wyobrazam sobie innej obok mnie tak jak patrze na rozpiepszone małżeństwa znajomych

Gość gość
to dopowiem jeszcze że miałem szczęscie że Ją kiedys poznałem a nie było lekko,żeby Ją mieć>:)

Gość gość
"...że mąż żonę kocha i ona zawsze go będzie kręcić..." oto motto naiwnych zdradzanych, wybaczających żon x sama jesteś desperatko naiwna i zdradzana :D

Gość gość
14.54 yyyy to co robisz na babskim uczuciowym forum ?

Gość gość
15:09 udaję kochanego męża. Pozdrawiam zdradzana żonka :)

Gość gość
Mamy starszych znajomych i uprawiamy seks z wymianą i już po dziesięciu latach nie kręcił ich wzajemny seks. Dopiero gdy jej mąż zaczął rżnąć moją dziewczynę a ja ją wtedy ten widok spowodował że seks między nimi stał się bardziej pożądaniem ich dwojga. Wczaśniej jego żona broniła się przed wieloma pozycjami a teraz swobodnie wypina dupcie nawet w obie dziurki oczywiście po wcześniejszej lewatywie. Moja dziewczynę również bierzemy w obie dziurki.

Gość gość
To trzeba byłoby poczytac na jakichś męskich forach bo podejrzewam, że piszą tu głownie kobiety- watpie zeby wielu facetow siedziało na kafeterii dział życie uczuciowe

Gość gość
A w realu mysle, ze to roznie bywa. Pewnie w niektorych malzenstwach juz wkradla sie rutyna, w niektorych moze w ogole nie ma seksu, a sa takie gdzie ten seks jest bardzo namietny.

Gość gość
Ja swoją posuwam regularnie