Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwody , zdrady, zrywanie w związkach .Taki mamy świat

Polecane posty

Gość gość
prof za moich czasów się rzeczy naprawiało ( związki też ) teraz wyrzuca się na śmietnik nawet jak jest sprawna ale już ma rok i kupuje nową a to przenosi się na życie osobiste. Współmałżonek się nie uśmiechnął, ma zły dzień, jest chory, nie adoruje permanentnie, jest namolny , ............... to trzeba znalesc sobie kochanka/kę . Nie rozmawiamy , nie słuchamy w małżenstwie ale koleżanka lub kolega to ma licencje na objawioną prawdę niepodważalną, a telewizja czy gazety to bez dyskusji . Efektem : jesteś tego warta" rośnie pokolenie zdradzających , rozwodzących i póki to jest świeże ( jakieś 20 lat ) to nie widzimy skutków nie tylko społecznych ale i osobistych. Poznamy smak za jakieś min 10 lat takiego zycia i wtenczas w myślach ( trudno otwarcie powiedzieć zdradzaczom ) że całe nasze życie było gó..no warte, puste, przegrane i samotne , sumienie też da nam o sobie znać gdyż na starość zaczniemy sobie przypominać jak to było co dobre co złe. A niektórych pytanie czy karma wraca do krzywdzących mogę z perspektywy minionego czasu zapewnić że tak tylko moja satysfakcja jest mała bo wolałbym aby mi tego nie czyniono. Komputery smartfony i inne środki komunikacji ułatwiają niegodne życie , a środki masowego przekazu gloryfikują złe zachowania nie pokazując skutków po latach tych prawdziwych wyborów = przykład to portale zdradzonych i nieliczne wypowiedzi zdradzających ale te przed godziną Z ewentualnie do roku po kiedy motylki i adrenalina działa, nie mam tam opisów po 5 czy 10 latach jak jest ( na jednym z blogów co jest rzadkoscią czytałem o tym ,,byłem rogaczem" polecam ). Smutny ten swiat się staje bez zasad, wiary, uczciwości, prawdy pełny kłamstwa, obłudy, oszustw, złodziejstwa , krzywoprzysięstwa ..... . Jak życ jak zaufać kiedy coś takiego widzimy czytając na Kafeteri = Która z dziewczyn zdradziła swojego faceta męża i czy były

Gość gość
wszystko media internet portale facebooki celebryci seriale reklamy ped za kasa.....za latwy dostep do wszystkiego..laptopy smartfony...teraz jak nie masz kasy i ukladow oraz wysoko zadartego nosa to jesteś nikim.kobiety szukają bogaczy a faceci modelek z hobby i koniecznie niezależne finasowo..wygląd,sylwetka fit, zero problemów,sex 24 na dobe i wszystko jest cacy...nie daj boze pojawia się problemy to już inna bajka..mieszkam za granica i tu co 3 cia osoba jest po rozwodzie ,nie wpomne o pladze samotnych matek...

Gość gość
jakiś czas temu poznałam jednego gwiazdora ktory konczy znajomość z kobieta jak tylko cos mu nie odpowiada.facet grubo po 40 tce.ze mna skonczyl bo bylam zazdrosna. już zaczal szukac kolejnej gwiazdki..mysle ze krotko będzie sam bo ma tak zwana bajere i kase i to się teraz liczy. typ człowieka który nie walczy ipatrzy tylko aby mu było dobrze....I TAKICH LUDZI JEST TERAZ CORAZ WIECEJ!!!

Gość gość
W glowach sie p......a nie

Gość gość
Hej zalogujcie się na portalu www.randkazmilionerem.pl ! Ja się zalogowalam i nie żałuję! Jesteśmy razem do dziś! :)