Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1500 wymagań

Macie kobiety mase wymagań a co same oferujecie??? NO CO??

Polecane posty

Gość gość2222222
Zawsze jest coś nie tak, a najlepsze jest to jak mówi "najbardziej kobietę może dotknąć to że mężczyzna nie chce jej dotknąc" wiec jej nie dotyka. Pobrali się z miłości tylko on chyba udawał. Ona kocha dzieci, robi wszystko by w domu była fajna atmosfera, a on cały czas to psuje, wpada w złość z byle powodu, ciągle obraża jej rodzinę, a do domu ma wstęp tylko jego matka, żadnych innych gości, znajomych, przyjaciół itd. Kobiety są zawsze w gorszej sytuacji, bo nie stawiają na siebie ale na rodzinę i jak się trafi taki ktoś jw. to katastrofa, bo nie ma jak się z tego fatalnego związku ewakuować. Ta kobieta miała chyba niezbyt wygórowane wymagania do męża: wykształcony, zaradny, inteligentny, dobry - okazało się że po 13 latach wspólnego życia nic z tego nie ma. Swojej inteligencji facet używa do tego żeby jej bardziej dokuczyć, a zna wszystkie czułe punkty bardzo dobrze. Im bardziej ona się stara tym jego wymagania rosną, no i błędne koło. On jej dokucza bo jest nieumalowana, ale kiedy ma się malować jak jedyny jej czas wolny to droga do pracy i spowrotem - ona też by chciała ładnie wyglądac ale wieczorami jest tak zmęczona ze pada z nóg. Ona jest zgrabna i ładna, na codzień jednak ubiera się w wygodne nie seksowne stroje (choć może by i chciała), bo jeśli wszędzie pędzi i wszystko robi sama pod presją czasu, bo zdążyć do pracy, do przedszkola, zrobić obiad, przypilnować lekcji, to jak tu jeszcze zadbać bardziej o siebie? Dziewczyny uważajcie z kim macie doczynienia, najważniejszym wymaganiem wobec faceta jest to by szanował innych ludzi i nie był egoistą, wtedy ciebie też będzie szanował i pomyśli o Tobie. Reszta przyjdzie z czasem. Czy ta kobieta naprawdę mało oferuje swojemu mężowi? A co poza swoją pensją on oferuje jej?

Gość gość
" A co poza swoją pensją on oferuje jej? hahaha :D czasami kobieta nawet pensji nie widzie i jeszcze on ja okrada

Gość gość
gość dziś ok czyli mamy pania z dwoma fakultetami samochodem sukcesami zawodowymi. kto da wiecej skoro przeszlismy z nienacka do fazy przetargowej Zgłoś Czyli teraz potencjalny partner musi ją "przebić", innaczej będzie go uważała za śmiecia lub "gołodupca", więc już potencjalna pula partnerów się bardzo mocno zawęrzyła dla tej damy.

Gość Carycka
Do 1500 wymagań: Odniosłam się do tematu topicu, czyli opisałam co ja daje od siebie, na początek. Ja wiem że w dzisiejszych czasach kobiety są bardzo roszczeniowe, i stad ten jad od facetów tutaj. Panowie, skoro uważacie się za wartościowych mezczyzn, to też znajdą się kobiety, ktore nie szukaja sponsora, ale partnera, przyjaciela aby te wieczory nie były samotne.

Gość gość
gość dziś Dwa fakultety, fura i zawodowe sukcesy są wyznacznikiem czy kobieta jest fajna, czy nie i ile może dać aby związek był udany!!!???? Taaaaaaaa!!!!!!! >>>> Dla kobiet to SĄ wyznaczniki czy facet jest "fajny", niestety, dlatego potem rozczarowania i rozwody

Gość 1500 wymagań
gość dziś dziś w ogole osoby ktore tak sie zachowuja sa nienormalne maja sie za innych, wywyzszaja sie,ja jestem kims a ty to jestes dno ?? to zwykla pycha i tyle nie wazne co kto ma , jakie szkoly skonczyl gdzie sie urodzil, wazne jakim sie jest czlowiekiem hmmmmmm Dla wielu kobiet WAŻNE właśnie co facet MA, a nie czy jest dobrym człowiekiem, bo gdyby wszystkie brały tych "dobrych" ludzi to nie byłoby rozwodów, a jest to co widzimy naokoło

Gość gość
gość dziś Spełniam wszystkie wasze wymagania. Jestem śliczna, szczupla, wygladam jak modelka, jestem mloda, mam duze balony i doskonale gotuje. >>>> buahaha, to teraz to rozwiniemy Śliczna - tymczasowe, za kilka/kilkanaście lat podupadniesz Szczupła - po porodach i żarciu jak świnia du*pa ci urośnie jak garaż Modelka - z czasem zaczniesz wyglądać jak gòwno Młoda - szybko to minie Duże balony - za pare lat to będzie udręka jak opadną Doskonale gotuje - wciskanie guzików na mikrofali to nie nazywa się gotowanie choćby nie wiem jak bardzo feministki i "nowoczesne kobiety sukcesu" chciały aby tak było

Gość gość
gość dziś dziś wiekszosc facetow nie dba o siebie ale wymagaja pieknych i pachnacych, zadbanych przede wszystkim kobiet >>> bzdury wysane z seriali w TV, faceci chcą szczerą i skromną kobiete a nie lalki barbie, wyłącz TV bo wyprało ci mózg

Gość gość
A ty co masz do zaoferowania? Bo zaloze sie ze zarabiam 5razy wiecej od ciebie, sfrustrowana meska p**do z mikro k***skiem :)

Gość gość
to sobie od razu weź starą, grubą i brzydką.

Gość gość
Zadawałam już to pytanie, ale oczywiście żaden z panów nie odpowiedział. To jakim jesteś człowiekiem? Opowiadaj :) No panowie ... dawajcie, o tych wszystkich bezdomnych, którym przynosicie koce i pieniądze, o rodzicach, którymi się opiekujecie, o wychowywanych dzieciach, zbiórkach pieniędzy, o tym jak wasze domy lśnią na błysk. Nie zapomnijcie też o tym jak przynosiliście okolicznym staruszkom zakupy ! Zaparzę sobie kawę i chętnie poczytam :)

Gość gość
gość dziś dziś hahahaa od strony facetow smiech.gif dobre sobie smiech.gif u mnie jakos to dzialo tak jak mowisz tez z jednej strony,ode mnie .. >>> jeśli wybrałaś debila/debili, bo przystojni itp. to czyja to wina za twój błędny wybór? Popatrz w lustro i tam leży wina.

Gość gość
gość dziś gośćdziś - dla mnie akurat to nie są żadne "wymagania". Dla mnie to "normalność", która nawet nie powinna podlegać dyskusji. >>> ciesze się że się zgadzamy przynajmniej w tej kwestii, to już połowa sukcesu :)

Gość 1500 wymagań
gość dziś Do 16 20 Dziękuję usmiech.gif nikt mnie nie nazywa księżniczką, to miłe usmiech.gif Ale trochę kokietujesz, nikogo nie obchodzi kogo bym chciała. Oboje to wiemy. Niemniej dziękuję, że zapytałeś usmiech.gif Zgłoś Mylisz się!!! Wszystkich interesuje kogo byś chciała, szczególnie mnie, bo może się "kwalifikuje", a może ktoś tu obecny zna takiego delikwenta którego Ci podrzuci do "inspekcji" i zatwierdzenia :) Jak szukać to nie zostawiać żadnego kamienia nieodwróconego.

Gość gość
Halo Panowie, no co z Wami? Cały czas czekam na opowieści o tym jakimi jesteście ludźmi ! Który pierwszy? Może powalicie nas na kolana i w końcu znajdziemy to, czego tak długo szukałyśmy !

Gość gość
gość dziś ja jestem skromna, ladna , zadbana ale co tam , faceci mnie nie zauwazaja, ale tez bywa tak ze jestem wybredna , niestety, wiem jaka jestem , znam swoja wartosc i wiem na kogo zasluguje

Gość gość
Do 18 41. Oj tam, wolałabym poczytać o Tobie. Czuję, że masz wiele do opowiedzenia. W końcu nieczęsto spotyka się jeszcze takich gentelmanów :)

Gość gość
dziś moze zdradzisz swoje imie na poczatek :)

Gość gość
gość2222222 dziś Chciałaś żyć na materialnie dobrym poziomie to żyjesz, ale nie wymagaj uczuć i szacunku, bo pracoholik czy inny biznesmen ci tego nie da. Chciałaś dobrze, wyszło źle, a ty dalej nie masz pojęcia dlaczego i tu jest cała tragedia tego związku. Trzeba było wziąźć biedniejszego, który potrafi pogodzić prace z czasem dla rodziny, może gorzej materialnie by to wygladało, ale byłyby uczucia i wzajemny szacunek. W obecnym związku jesteś pewnego rodzaju pokrzywdzonym kaczątkiem, bo facet uważa że zapewnia ci i dzieciom dobry byt materialny i tylko tyle musi. Nie jest to szczęśliwy związek i nigdy nie będzie, a dla otoczenia to tylko iluzja szczęścia. Przykre.

Gość gość
To ja napiszę ale jest to mój pierwszy wpis w tej dyskusji. Mam 32 lata, mieszkam w Warszawie. Studia niedokończone. Prowadzę własną firmę, która z roku na roku robi się coraz poważniejszy przedsiębiorstwem. Żyje dosyć wygodnie, jestem całkowicie niezależny pod każdym względem. Jeśli pasje to coś co kosztuje nas mnóstwo pieniędzy i pochłania większość czasu to nie mam takowych. Ograniczam się do prostych rozrywek takich jak puby, kluby, kino, silownia. Lubię też podróżować. Byłem na każdym kontynencie, poza Antarktyda. Uważam że dwa weekendy pod rząd spędzone w domu świadczą o starości. Lubię tańczyć i chętnie poznam takową kobiete. Nie mam w życiu większych problemów i tego samego wymagam od mojej wybranki. Kobieta ta powinna też charakteryzować się typowo kobiecymi, często zapomnianymi już, cechami jak romantyzm, wrażliwość, chęć posiadania dzieci, umiejętność stworzenia ciepłego domu, wrażliwość na sztukę.

Gość gość
gość2222222 dziś Kobieto, błąd był i jest po twojej stronie absolutnie. Zamiast wybrać równowage życiową wybrałaś tylko jeden czynnik, komfort materialny. To błąd wielu kobiet, więc nie jesteś z tym sama, ale szacunku i miłości tu nie ma i nie będzie. Ten człowiek wypełnia role "dostawcy", łowcy itp., ale TYLKO TO wypełnia, nic innego. Nie jest nawet ojcem dla tych dzieci ani mężem dla swojej żony. Przez to że koncentruje się tylko na pracy i swerze materialnej to zaniedbuje całą reszte. Niestety to wina twoja jak i kobiet ogólnie, bo chcecie komfort materialny nie rozumiejąc że wymaga on wiele wysiłku i koncentracji od strony facetów. Faceci skupiają się tylko na tym a inne strefy związku zaniedbują. Potem gdy jest rozwód jest rozczarowanie bo facet twierdzi że dał kobiecie i rodzinie "wszystko", więc czego ona jeszcze chce. Ale ona chce tego czego on jej nie daje bo nie ma kiedy lub nie potrafi pogodzić zadobywania komfortu materialnego z stroną emocjonalną związku. Prowadzi to do życia "obok siebie" zamiast życia razem, ale ten nacisk na komforty to najczęściej wina kobiet, którym ciągle mało ale niestety nie widzą proporcji między zdobywaniem "więcej" a tym że czegoś innego będzie mniej, bo one by chciały mieć "wszystko". To misja niemożliwa dla każdego faceta.

Gość gość
gość dziś " A co poza swoją pensją on oferuje jej? hahaha smiech.gif czasami kobieta nawet pensji nie widzie i jeszcze on ja okrada Zgłoś Winna ta w lustrze za swój durny wybór, cóż można poradzić.

Gość gość
Do 18 59. Taaaaa...kiedyś się spotykałam z takim 'nie materialistą'. Ogólnie przemiły i interesujący człowiek. Dwa razy gdzieś wyszliśmy i dwa razy ...zapomniał portfela. Lubił za to przesiadywać u mnie w domu. Nigdy nie przyniósł nawet butelki wina, czy czekolady. Kiedy po raz kolejny opróżnił lodówkę do tego stopnia, że nie miałam czego dać dziecku na śniadanie na następny dzień, pożegnałam się z nim na dobre. Był bardzo zdziwiony.

Gość 1500 wymagań
Carycka dziś To byłoby bardzo piękne, niestety jest raczej rzadkością w obecnych czasach, nie wiem jakie tego przyczyny ( ahem, feminizm i "nowoczesne" kobiety, często karierowiczki )

Gość gość
No ale dośc o nas 1500 wymagań. Teraz trochę o sobie napisz !

Gość gość
gość dziś A ty co masz do zaoferowania? Bo zaloze sie ze zarabiam 5razy wiecej od ciebie, sfrustrowana meska p**do z mikro k***skiem usmiech.gif >>> no i się zaczyna, że zarabia 100X więcej, to tylko facet zarabiający 1000X wiecej się takiej należy, kupuj kota bo faceta żadnego nigdy nie znajdziesz, masz chorobe umysłową, nieuleczalną

Gość gość
Oooo...nie wiedziałam, że jest wśród nas psychiatra. Witam doktorze !

Gość gość
gość dziś to sobie od razu weź starą, grubą i brzydką. >>> z taką przynajmniej będzie normalne życie w miłości i szacunku a nie próby bycia lepszą i ciągłe świecenie du*pą

Gość gość
dziś no niestety, niektorzy z nich byli malo przystojni, przecietni..

Gość gość
dziś hahaaha wiekszosc kobiet taka wlasnie jest i mowie to ja kobieta ale nie wszystkie sa takie same pochodze z normalnej , pelnej , skromnej rodziny i taka tez jestem na codzien sie nie maluje nawet a i tak mnie faceci zaczepiaja..