Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Czarni są tacy napaleni na białe kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Miałem okazję bywać wśród Murzynów mieszkających w Europie czy Stanach. Zauważyłem jedną wspólną rzecz, ich mniej lub bardziej jawną obsesję białymi kobietami. Serio. Jeśli Murzyn może wybrać między Murzynką a białą kobietą, gwarantuję wam, że wybierze tę drugą. Pracowałem w międzynarodowej firmie i było dużo czarnoskórych, kobiet i mężczyzn. Faceci jak tylko mieli sposobność czynili aluzję do białych kobiet, podczas gdy Murzynki nigdy nie miały powodzenia. Jakoś nie zauważyłem, żeby jakiś biały facet fascynował się Murzynkami. Natomiast Murzyn białą kobietą bardzo.

Gość gość
bo chca je zarazac hivem

Gość gość
Gdy byłam z chłopakiem podczas wakacji mieliśmy seks w trójkącie czarnego. Wcale nie było tak dobrze bo po za tym że miał grubego to nic więcej nie prezentował nic tym więcej. Podczas seksu cały czas był miękki. Chłopak ma mniejszego ale za to bardzo sztywnego i mam większy orgazm.

Gość gość
prestiż, paszport, karta pobytu, w Polsce ogrom czarnych załapało białe idiotki dla wygody tak samo robią arabowie, każdego dnia, bo to się dzieje teraz!

Gość Tak statystycznie
Paszport to może u nas, bo u nas czarnoskórzy to głównie napływowi z Afryki, więc chcą się załapać na życie w UE. Natomiast czarni, którzy są obywatelami krajów zachodnich to większość tego parcia bierze się ze kreowanego w mediach obrazu kobiety białej jako najbardziej kobiecej. Do tego prestiż na dzielnicy.