Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdawawa

Jak dostałam awans w pracy tylko dzięki ładnej buzi?

Polecane posty

Gość magdawawa

Jak dostałam awans w pracy tylko dzięki ładnej buzi? Zostałam poproszona o wystawienie opinie więc coś napisze. Pracuję w dużej firmie i mój zwierzchnik zawsze cenił projekty, które przygotowywałam. Dostawałam same pochwały, ale nigdy nie byłam dopuszczana do rozmów z klientami. Wkurzało mnie to, bo to przecież były moje pomysły. Próbowałam wyjaśniać te sytuację, ale dopiero, kiedy przypadkowo usłyszałam rozmowę moich przełożonych, dowiedziałam się, w czym jest problem. Mówili, że świetnie pracuję, ale że nie pójdę dalej, jeśli nie zrobię czegoś ze swoim wyglądem. Chodziło o moje zęby. W domu przyjrzałam się im dokładnie. Były pożółkłe z przebarwieniami po kawie. Musiałam coś z tym zrobić. Szukałam czegoś najskuteczniejszego, co zadziała szybko. Kupiłam środek wybielający zęby, który niby miał pomóc w tydzien czyli bardzo szybko, a na czasie bardzo mi zależało.Używałam go podczas tygodniowego urlopu, a jak wróciłam do pracy wszystko się zmieniło. Od razu zaproponowano mi udział w spotkaniach z klientami, a w niedługim czasie dostałem awans i teraz to ja nadzoruję różne projekty. Byłabym zapomniała, ten środek to: http://natural.ebrun.pl/wybielanie ! Jeśli staracie się o awans albo po prostu chcecie zadziwić rodzinę i znajomych, TO POLECAM :) A wy jakie macie sposoby na awans?

Gość gość
moim sposobem byl srodek wybielajacy do anusa. blemish style :)

Gość gość
Co raz prymitywniejsze te reklamy :( Zero polotu, prymitywne szablony