Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzenie zespolu . Jestem dobrej myśli

Polecane posty

Gość gość
Autorko, a ma żółte białka oczu ? Bo na tych zdjęciach serio wygląda jakby miała sporą zoltaczke.

Gość gość
Pilnuj tez wypróżniania. Dziecko robi rzadkie stolce, bo nie ma perystaltyki. Nie powinno robić twardych przez pierwsze miesiące.

Gość gość
Nie sądze by to ktoś z kafe podał autorke do Mops. Może żona ojca dziecka sie mści?

Gość gość
Autorka pisała, że nie był żonaty tylko do byłej odszedł. Pies go wie jaka prawda.

Gość gość
Nie zdziwiłabym się gdyby to był ktoś z kafe. Przemo tu robił jaja wklejając linki gołych vagin i głupio pisał za autorke. A mops chce sprawdzić.

Gość gość
Kilka osób pisało, ze zgłasza do mops. Widac faktycznie zgłosili.

Gość gość
Taki psychol socjopata szumu tu narobił i teraz sie wezmą za kontrole autorki tematu. Przychlast zacofany.

Gość gość
to nie pisze autorka, a to nie jej dziecko na zdj. Chorzy ludzie

Gość gość
Żeby podać do mops trzeba mieć dane. Mając tylko nazwisko g****o można zrobić, a to imię co podaje tu Troll piszący sam ze sobą to nie jest imię autorki. Ona przestała się udzielać po zamknięciu wcześniejszego tematu. Koniec kropka.

Gość gość
Hhahahhaha troll pisze ZA AUTORKĘ, a potem sam sobie odpisuje "to autorka, bo to jej styl" hahahhahahhahahhhh, a IP jest to samo, mam ubaw po pachy!

Gość gość
Autorko, mala juz ma kolki? Wczesnie, bardzo ja mecza? U mojej zaczelo sie w 3 tyg i bardzo kopie nozkami przez sen. Jesli kupka byla rzadka to nie zatwardzenie,po prostu mala jeszcze nie wie ktore miesnie napiac a ktore rozluznic.

Gość gość
12:06 akurat ja napisałam, ze moim zdaniem to autorka, bo styl wypowiedzi taki sam i nie jestem osoba, ktora za autorkę sie rzekomo podszywa, wiec co ty p********z o takim samym IP?:O

Gość gość
Dla mnie to dziecko takie samo jak poprzednie, tzn autorki i pisanina tez do złudzenia jak autorka...

Gość gość
Moze faktycznie żona/partnerka ojca małej się mści. Jesli wyszlo by zd to ojciec bulił by wiecej na leczenie. Kobiecina stracha dostała że na pazurki nie będzie miała:D

Gość gość
12:11 aaaahahahahhha i znów to samo hhhaaahahahahhha. Serio nie nudzi Ci się ta zabawa?!

Gość gość
Jaki podszyw? To jest autorki dziecko.

Gość gość
Te dziewczyny (normalne), które na początku poprzedniego wątku wymieniły z PRAWDZIWĄ AUTORKĄ maila wiedza, że Ona już się tutaj nie udziela. Otrzymują informacje bieżące, które zupełnie nie pokrywają się z tymi d**erelami wymyślonymi tu przez trolle bez serca! Zgłoszony był temat do usunięcia, a niestety nadal żyje. To chore i przykre. Żegnam

Gość gość
12:14 nie, nie nudzi mi sie, bo nie jestem autorka, tylko osoba, ktora śledziła tamten temat i ten, juz któryś taz tu dzis pisze. Co ty jakis szit wkręcasz o takim samym IP???:O

Gość gość
12:17 no cóż, zdjecie wyglada relnie i wpisy z dzisja niby autorki tez pokrywają sie z jej tokiem myslenia i stylem pisania. Sama przeczytaj, czytałaś poprzedni temat i ten, nie nabrałabys sie?

Gość gość
12:17 czyli jednak nie jest chyba za wesoło, skoro sie nie pokrywają (prócz oczywiście tych durnych podszywow), bo z początkowych wpisow w tum temacie, autorka była pełna optymizmu...

Gość gość
Nie muszę czytać, bo piszę z Nią mailowo i wiem, że to tutaj to wierutne bzdury. Na prawdę odpuśccie, bo przykro czytać takie podlosci. Co ma w głowie ten kto kopie w internecie poszukując zdj dziecka aby wkleić tu i grać mamę tamtej dziewczynki??!!

Gość gość
Nie wiem co ma w głowie, ale to dziecko serio wyglada bardzo podobnie:O

Gość gość
wlasnie mi to zdjecie kompletnie roznilo sie od poprzednich i cos mi nie pasowalo. Niech ten troll paskudny ktory to wkleil zrobi jeszcze jedno zdjecie tego swojego niby dziecka i np obok głowki dziecka niech połozy owoc. Moze wtedy uwierze hhiihih

Gość gość
A ja np. widzę, że ktoś tam wpisał pod zdjęciem a.boguszewska, a autorka nie ma imienia na literę "A". Zresztą kto nazwiskiem podpisałby zdjęcie? Tylko ktoś kto koniecznie chce aby mu uwierzyć :o

Gość gość
Wecie co, kafeteria lubi jak tematy sa na gorze i nabijają duzo stron, moze z żalem tamten skasowali, był bardzo poczytny...moze i ktos z redakcji chciał ożywić ten, kto to wie... Ja sie nabrałam, myślałam, ze dziekco to samo.

Gość gość
Też jestem za zamknięciem wątku. Ale słuchajcie,czy to nie jest tak,że jak uczeni lekarze ,,coś podejrzewają,, to raczej są pewni na 90 procent . To po co ich podejrzenia? Wiadomo genetyka . Ale moim zdaniem jak lekarze coś sugerują to koniec nadzieji .Lekarze mylą się bardzo rzadko.

Gość gość
12:44 ktos tu walnął, ze ma na imie Agnieszka, wiec "madry" Trol sie posłużył;)

Gość gość
12:50 autorka jest umówiona na badania i tylko po tym sie pozna, jakas tam mała szansa, Żr sie myła pewnie jest.

Gość gość
Tez czytalam od poczatku tamten temat i caly czas trzymalam kciuki za autorke :( Dajcie znac co z jej mala :(

Gość gość
Ma raczej małe szanse,że tonie zespół, lekarze rzadko się mylą