Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wózek do 3tyś?

Polecane posty

Gość gość

Zależy mi na czymś solidnym, z dużymi kołami żeby łatwo podbijał na krawężnikach ale też nie był za bardzo ciężki

Gość gość
Pytanie - kiedy rodzisz? Bo jeśli na wiosnę to nie musisz zastanawiać się nad ocieplaczami i dużą budą. Powiem tak szwagierka ma quinny mood i w jesieni i zimie nie sprawdził się bo jest wąski wiec w śpiworku trudno zmieścic dziecko a buda to kawałek materiału naciągnięte na druty. Za to latem gondola super. Ja mam tańszy bebetto torino i na zime jak znalazł. Duża buda i gondola do tego ocieplacze. Jeśli jest dużo krawężników tam gdzie bedziesz chodzić to lepiej podbija się 4 kołowy a nie 3. Z mojego doświadczenia nie warto wydawać majątku na 3w1 potem mozesz kupic fajną lekką spacerówke za 1000 zł

Gość Weronikakwiat
Ja zamówiłam Aero Tutis za 3 tys właśnie, nie znalazłam w internecie żadnych komenatrzy o tym modelu, więc może ktoś tutaj go ma i może się wypowiedzieć czy warto :D co zwróciło moją uwagę to gondola termoizolacyjna która waży 2 kg w porównaniu z innymi gondolami to ogromna różnica. Jest wykonana ze styropianu, tego samego co kaski motocyklowe, przez co jest wytrzymała, nie wychładza się ani nie nagrzewa. Nie wiem jak amortyzacja sprawdza się w praktyce ale jeżdząć po sklepie wypadła najlepiej. Porównywałam Anex Sport, Bebetto Tito i Mutsy Evo. Koła ma solidne, żelowe, nie rozlecą się, nie przebiją, nie trzeba dopompowywać. Bardzo jestem ciekawa opinii już korzystających mamuś :) :)

Gość gość
no na pewno nie goowniany quinny ani mutsy, jak juz musisz tyle wydac to polecam Peg Perego book plus

Gość Weronikakwiat
Co za rzeczowy komentarz.. czemu mutsy gowniany według Ciebie?

Gość gość
mudsy igo szybko się składa - dosłownie 3 ruchy, kompaktowy, gondola leciutka, po zdemontowaniu w dwóch *****ch kółek wejdzie praktycznie wszędzie

Gość gość
Ja kupiłam cybex balios s i teraz czekam na poród, mam nadzieję że się sprawdzi.

Gość Ewelina_90
Weronikakwiat, ja używam Aero narazie tylko 2 miesiace i nie jestem w stanie powiedziec czy godnola sie nagrzewa czy nie, mysle ze nie. Natomiast dzieki temu ze jest ze styropianu jest super lekka. Ogolnie wozek sprawdza mi sie doskonale, ale narazie tak jak mowie dopiero 2 miesiace z niego korzystam :)

Gość gość
Adamex vicco ma spore koła i jest spoko dość. Ja go mam i jeżdżę nim nawet po nieodśnieżonych ścierkach dość płynnie. Natomiast zauwazylam ze jak się za dużo piachu nazbiera na kołach przednich to słabo się obracają ale to nie ejst nagminne i jakieś utrudniające mega. Kupiłam go po rabacie w całym zestawie ze spacerówką, fotelikiem itp za 2300 zł w Warszawie. Uważam ze za ta kase to na prawdę dobry wózek

Gość gość
X- lander x- move. Swietny wózek za rozsądne pieniądze.

Gość gość
3 tys? O_O Dobrze, ze ja dostalam od sasiadki, w zyciu bym tyle nie wywalila na glupi wozek :D

Gość gość
Noooooo, też mi szkoda kasy było, pierwszy kupiłam za 600zł, haha rozwalił się po pół roku więc nawet nie zdążyłam sprawdzić jak będzie spacerówka funkcjonowała, dlatego teraz kupiłam x-landera, chce żeby mi ze 2 lata posłużył

Gość Slight Return
Racja to jest fajny motocykl! ;) CHoć jak już zaczniesz korzystać ze swojego wózka i się wciągniesz to nie ma bata, to się staje Twoim życiem. Szybka i bezproblemowa jazda, gdy wszyscy stoją w korkach, uczucie muskającego Ciebie wiatru i sam fun, ale pamiętaj o odpowiednim monitorowaniu motocyklu np w Konsalnet - https://gps.konsalnet.pl/uslugi/bezpieczny-motocykl/

Gość Elissska
Ja za mniejszą kwotę kupiłam już wózek 3w1 z anexa. Bardzo dobrze mi służy, jest solidny, wytrzymały i bezpieczny. Bardzo wygodny dla mnie i dla dzieciaczka, zwrotny i lekki;) Warto się porządnie zastanowić nad wyborem bo czasem niekoniecznie to co drogie jest najlepsze;)

Gość kamilka89
Viva life, bo masz zestaw 2w1, z kompaktową spacerówką, która się składa razem z kołami. Bardzo ładne wzornictwo, wentylacja w gondoli, pokrywa z kieszonką na drobiazgi, i kółka żelowe, nie trzeba pompować. 10m-cy użytkowania i smarowany od czasu do czasu, a jeździ i wygląda jak prosto ze sklepu. Fajna torba, można zakładać jak plecak

Gość kamilka89
Viva life, bo masz zestaw 2w1, z kompaktową spacerówką, która się składa razem z kołami. Bardzo ładne wzornictwo, wentylacja w gondoli, pokrywa z kieszonką na drobiazgi, i kółka żelowe, nie trzeba pompować. 10m-cy użytkowania i smarowany od czasu do czasu, a jeździ i wygląda jak prosto ze sklepu. Fajna torba, można zakładać jak plecak

Gość iga

2w1 w zupełności wystarczy, w x-landerze x-move też masz wygodną spacerówkę, solidną i stabilną a co ważne ma duże koła więc łatwo podbija, pojedzie też po śniegu bez problemu