Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puszczacie bąki przy chłopaku, partnerze,mężu?

Polecane posty

Gość gość
Nad ranem? To ma chłop budzik :D

Gość Pierdziel Fotelowy
najlepsze są teksty, że się nie pierdzi. Taka mądrala z 19 :29 , chodziło się na wagary na biologii? To, czy ktoś z pierdzeniem się ukrywa zależy od przyzwyczajeń, poczucia wstydu i wychowania. U nas w domu był szlaban na oficjalne pierdzenie, tak jakoś od wieku wczesnoszkolnego. Mama powiedziała, że człowiek w tym wieku jest wystarczająco dorosły, żeby panować nad fizjologią i nie narażać rodziny na przykre zapachy i tego się trzymam. Wiem, że sporo osób ma rozlazłe zadki i pierdzą bez zahamowań przed rodziną, znajomymi. Moja rada taka, że lepiej tego nie robić przy kimś, komu pierdzenie przeszkadza i zrobi z tego dramat. Jak się wymknie to ładnie przeprosić i pasuje ☺

Gość gość
U mnie w domu takiego problemu nie było. Każdy sobie prykał na zdrowie i się z tego śmiał. Niby mały ochrzan był, ale bez przesady... Potem ta osoba upominająca robiła to samo, więc... :D Także swoboda jest, ale każdy wie kiedy nie wypada i nie zrobi tego.

Gość gość
To popuść sobie wodzy fantazji :D Bez sensu tak cierpieć... Przecież facet się o bączka nie obrazi. ;)

Gość onaaaa82
pierdzę ale nie komus w twarz. jak mi sie chce wychodze minimum 5 metrow dalej. U mnie w domu rodzinnym kazdy sraa na calego bez wstydu. pierdne czasem w kosciele,albo w kolejce ...w autobusie. nie mam oporu glosno anonimo piernac w tlumie ludzi.natomiast nigdy w 4 oczy. u niemców to podobno normlane jak kichniecie.a usa tez.tylko my taki dziki kraj.

Gość gość
Pewnie a co mam sie zapowietrzac i udawac dame, ktora nie pierdzi

Gość gość
onaaaa82 a co w przypadku jak śmierdzi?

Gość gość
Czasem mi się wymsknie choć jakoś bardzo dużo gazów nie puszczam. W nocy wiadomo,nie kontroluje tego,a w dzień staram się jednak odejść na bok niż pierdziec na kanapie. Mojemu mężowi też się czasem zdarzy ale to są tak rzadkie epizody,że nie robimy z tego wielkiego hallo.

Gość gość
dobry bąk nie jest zły ;) :classic_cool:

Gość Facet_dojrzały

Ja lubię gdy kobiety przy mnie pierdzą, szczególnie ładne i zgrabne. Niestety praktycznie bardzo rzadko się  to zdarza, gdzieś sporadycznie. Powinnyście puszczać bąki zawsze w każdej sytuacji, kiedy tylko macie ochotę,  bez żadnego skrępowania. Ponieważ uważam, że jesteście piękne i cudowne, dlatego wolno wam zawsze i wszędzie  😘😘😘😘😘

Gość Basia
15 minut temu, Gość Facet_dojrzały napisał:

Ja lubię gdy kobiety przy mnie pierdzą, szczególnie ładne i zgrabne. Niestety praktycznie bardzo rzadko się  to zdarza, gdzieś sporadycznie. Powinnyście puszczać bąki zawsze w każdej sytuacji, kiedy tylko macie ochotę,  bez żadnego skrępowania. Ponieważ uważam, że jesteście piękne i cudowne, dlatego wolno wam zawsze i wszędzie  😘😘😘😘😘

żałosny spermiarz

Gość Facet_dojrzały
3 godziny temu, Gość Basia napisał:

żałosny spermiarz

Widzisz Basia, nikomu krzywdy nie robię, niczego na nikim nie wymuszam i chłopcem małym nie jestem. Ma już parę latek i nie wiesz o mnie nic, ani mnie nie znasz.

Szanuje kobiety i nie traktuje ich jak wór do opróżniania moich jaj. Uwielbiam was i wasze piękne ciała. Więc byle jakie i nudne jest zwymyślanie mnie bez jakiegokolwiek zastanowienia się. Ponadto, nie wydaje mi się, żebym Cię aż tak dogłębnie uraził czymkolwiek co napisałem.

Gość Jakiś dewiant
5 godzin temu, Gość Facet_dojrzały napisał:

Same! 😜 Nie jesteś sam dojrzały 😉  Też ubolewam, że nie tak łatwo być świadkiem tego miłego wydarzenia... Z drugiej strony - może to właśnie dzięki temu to jest takie seksi i egzotyczne? 🙂