Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w ciąży

Ciąża co zrobić praca pomocy:(

Polecane posty

Gość gość
Taaaa a świstak siedzi:D najpierw piszesz, ze zarabiacie najznizsze stawki i nawet nie wiesz, co bedzie z twoimi świadczeniami, bo podjęłas nowa prace, a sie okazało, Żr jestes w ciazy. Potem, ze przy pomocy ojca chłopak wezmie kredyt. Teraz, ze juz macie własne mieszkanie, a zaraz potem, ze macie juz jeden kredyt na mieszkanie spłacony:D hahaha a teraz to juz nawet 40 tysięcy na slub odłożone:D hahahaha juz wiem - to gowniania prowokacja, a ty jestes trzaśnietym trolem:D przeczytaj sobie swoje wypowiedzi, bo Brzmia bardzo niewiarygodnie.

Gość gość
nagle w godzine dostala od banku zdolnosc kredytowa hahha a dwie godziny temu pisala ze chyba beda musieli wziac kredyt. ktory bank taki szybki? normalnie to na kazda decyzje analityka banku trzeba czekac tydzien. :-) wiem ze bralam kredyt. tak wiec mitomanko sorry ale nie wyszlo. i ty masz miec dziecko?

Gość gość
Autorka została zjechana, wiec wymyśla niestworzone bajki:D:D ty pisz zdrowa, akurat ktos ci uwierzy w te gowniane historyjki:D

Gość gość
21:41 ona juz nawet tak poleciała, ze juz maja jeden kredyt na mieszanie spłacony:D i nagle sie znalazło 40 tysięcy odłożone na slub:D

Gość gość
gość dziś świnia to cie robiła tępa strzało z chlewu

Gość gość
swinia to twoja stara ty zyebie wyzej

Gość gość
Nagle autorka z biedujacej kelnerki stala sie potentatem mieszkaniowym i bogaczka, co to na slub dla rodziny naskładala 40 tysięcy:D Hahahahaha:D i Co tak zamilkłas autorko? No tak, w sumie jak z siebie takiego totalnego osła zrobiłaś, to co masz pisać:D myślałaś, ze ktos ci uwierzy w te bajki?? Taka paniusia przy kasie i sie martwi czy jakies żałosne grosze ze zwolnienia dostanie:D

Gość gość
zylka jej puscila to pojechala z koksem

Gość gość
a tak na serio to ja dobrze zycze autorce ale widac że to jeszcze dziecko i o życiu malo co wie. Nawet pojecia nie ma ile kosztuje wyprawka, badania prenatalne itp. a do tego koszty życia. Mieszkaja na wynajmowanym a ciekawe czy wlasciciel będzie im dalej chciał wynajmować jak się dowie że dziewczyna w ciazy... niech Ci sie wszystko autorko pouklada, niech Zus się do ciebie nie dowala. i zyj sobie spokojnie ale wszystko jeszcze przed tobą.

Gość gość
Co Ty, przeciez autorka juz ma własne m i to 62 metry:D wszystko wyposażone i slub za 40 kolakow w maju:D mnie tez zastanawia ten juz spłacony kredyt za jakies rzekome mieszkanie:D faktyczne jej żyłka puściła i pojechała z koksem:D 40 tysięcy woli wydać na to, zeby sie ochlali na jej ślubie, niz przeznaczyć to na wkład Własny do kredytu:D Zreszta, co ja gadam - najpierw napisała, ze juz maja mieszkanie z godziny na godzine, a potem, ze na pewno dostaną kredyt:D i my autorko jesteśmy pustakami?:D

Gość gość
szkoda że autorka już poszła bo jakas akcja przynajmniej była haha

Gość gość
w międzyczasie skiknelam po frytki z pasibusa, ale jak wrocilam to autorka sie już zmyla :-(

Gość gość
Autorka myślała, ze swoimi wypocinami wyssanymi z d**y, utrze mam nosa, tymczasem zrobiła z siebie totalnego durnia to i spieprzyla ponosząc sromotna klęske:D