Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez przypadek uwiodłam żonatego mężczyznę i nie wiem jak teraz się wycofać

Polecane posty

Gość gość

jak to rozwiązać :(

Gość gość
Przestać się spotykać?

Gość gość
a w jaki sposób go uwiodłaś? po prostu go olej, zakoncz definitywnie wszelką znajomość.

Gość gość
Nie wiedziałaś, że jest żonaty jak go uwodziłaś, czy wiedziałaś, że jest żonaty, ale nie chciałaś uwieść?

Gość gość
Nie moge urwać kontaktu bo to nasz najważniejszy klient w firmie. Ogólnie mam kokieteryjny charakter, a on chyba myślał że na niego lecę. A teraz nie daje mi spokoju, cały czas brnie głębiej, zaprasza, obiecuje złote góry na każdym spotkaniu gdy jesteśmy sami. Na imprezie firmowej wszystko się zaczęło, porosił do tanca, grzecznie się zgodziłam bo to przecież szycha a dalej to już było tylko gorzej, macał mnie w tańcu a gdy poszłam do toalety to szedł za mna, dobrze że to zaczaiłam i udałam że zapomniałam czegoś z sali i się wróciłam, a potem poszłam już razem z koleżanką, Bóg jeden wie co mogło się tam zdarzyć

Gość gość
przypadek :D :D

Spokojnie, nie uwiodłaś go. Tu nie ma mowy o uczuciach. Facet chce zamoczyć i wydaje mu się, że jesteś chętna, bo źle odebrał Twoje sygnały. Olej go, traktuj chłodno i czysto zawodowo, to może odpuści.

Gość gość
Staram sie tak robić ale jest strasznie nachalny

Gość gość
Wpadasz do niego na chate i od progu sie drzesz "o ty gnoju nie mówiłeś że jesteś żonaty". I jep mu :)

Gość gość
"dalej to już było tylko gorzej, macał mnie w tańcu" - i pozwoliłaś na to?, ja bym szybko taki taniec zakończyła .

Gość gość
"Staram sie tak robić ale jest strasznie nachalny" - a co konkretnie robi?

Gość gość
Coś w tym jest, że kobiety czasami same się proszą! Najgorzej jak trafiłaś na podstarzałego zakompleksionego lovelasa, który nie wiadomo co, sobie wyobraża. Postaw sprawę jasno, przestań gokokietować i byc dla niego miłą, ubierać się w sposób który mógłby coś sugerować, unikaj na tyle. na ile możesz kontaktu z nim. Sama naważyłas sobie piwa, więc je wypij. Dawanie pewnych sygnałow dla zabawy może być niebezpieczne, wiesz że w ten sposób, tłumaczą się gwałciciele!

Gość gość
Jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. W końcu nic strasznego się nie stało. Najwyżej daj mu raz czy dwa i będzie ok. Zrozum człowieka: podobasz mu się i jesteś atrakcyjna a to w końcu nie twój mąż i nie twój problem. Seks może być przyjemny bez poważniejszych zobowiązań.

Gość gość
17:00 A z jakiej racji ona ma się zachowywać, czy ubierać, nie tak jak ma ochotę, bo jakiś żałosny duren sobie coś zinterpretowal. No ludzie, facet się podnieci, to kobieta winna bo sprowokowała :O Jak facet jest nachalny, to trzeba oskarżyć go o molestowanie lub stalking.

Gość gość
Może jeszcze uwiodła go samym noszeniem perfum?

Gość gość
jesteś tak mało wartościowa, że żonaty musiał zwrócić na ciebie uwagę? nie kończ tej znajomości, on sam kiedyś to skończy, też przez przypadek, jak pozna podobną do ciebie.

Gość gość
"gość dziś Jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. W końcu nic strasznego się nie stało. Najwyżej daj mu raz czy dwa i będzie ok. Zrozum człowieka: podobasz mu się i jesteś atrakcyjna a to w końcu nie twój mąż i nie twój problem. Seks może być przyjemny bez poważniejszych zobowiązań." X Haha , ten wpis to ma byc zart , rozumiem ?

Gość gość
To ciągnij wyłącznie służbowo jak ci tak zależy na kliencie :-P