Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

meski zegaek stal sie teraz zbednym pretensjonalnym gadzetem

Polecane posty

Gość gość

meski zegaek stal sie teraz zbednym pretensjonalnym gadzetem

Gość gość
chyba dla prymitywnych patoli twojego pokroju :o

Gość gość
Lepszy męski zegarek niż te wszystkie bajery sebixow, typu bransolety itd.

Gość gość
Kiedyś niezbędnik, dzisiaj w dobie telefonów biżuteria, ozdobnik, tak jak damski.

Gość gość
no wlasnie zegarek to bizuteria, ale skromny facet powinien zadowolic sie komorka i nie nosic bizuterii

Gość nykiel
Nic podobnego. Ja mam dwa i teraz na Volantis.pl zamówiłem kolejny. Mają taki wybór że siedziałem godzinę nim zdecydowałem.

Gość gość
zegarek wcale nie musi byc pretensjonalny czy byc gadzetem. moze byc po prostu stylowym dodatkiem, czyms, co wyglada ladnie i niekoniecznie od razu definiuje czlowieka. zobaczcie sobie np. tutaj https://miugo.pl/. te zegarki sa naprawde ladne i delikatne, a dodatkowo klienta tez traktuje sie jak czlowieka i nie ma wodotryskow pokroju swiecacych paneli, ale za to ladna paczka z okazji City Jungle z prezentami oraz spore znizki. ;)

Gość Kuba94
haha co za bzdura! :D w dzisiejszych czasach zegarki noszą ludzie stylowi, dbający o swój wygląd ;) spróbujcie panowie, to nie boli, a ładny zegarek przyciąga uwagę ;) polecam Wam spojrzeć na e-zegarki.pl :) nie kosztuje to dużo, a naprawdę robi robotę ;)

Gość gość
Po grzyba zagracać sobie przestrzeń i nosić jednofunkcyjny zegarek skoro w jego miejsce można użyć smartfon / smartwatch, który prócz samego pokazywania czasu jest w stanie także wykonywać połączenia telefoniczne, wysyłać smsy, robić zdjęcia itp itd?