Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilwawa

Mam 35 lata i marze o dziewczynie 10 15 lat młodszej by nadrobić stracony czas

Polecane posty

Gość kamilwawa

Jak w temacie mam 35 lat i miałem ostatnie 8 lat bardzo ciężkie teraz jest dobrze i chciałbym ten czas nadrobić w objęciach radosnej kochającej młodej dziewczyny w wieku 18 do 22 lata.Co o tym myślicie ? Jak myślicie czy mam szanse odzyskać te stracone chwile w objęciach młodej dziewczyny?

Gość gość
Jak chcesz się seksualnie wyżyć i czerpać sto procent satysfakcji to polecam przedział wiekowy 30+

Gość gość
Chlopie 35 lat to na jakiegos mahjonga dla starcow sie zapisz. 18-22 chodza na kluby i sie wypinaja takim jak ja ogrom, taki jak ty juz za pozno, miales swoj czas. To by bylo nie fair.

Gość kamilwawa
Czyli co ? To koniec ? Już nigdy nie zaznam uśmiechu młodej dziewczyny ? Jóź nigdy nie będę z żadną karmił łabędzi ?

Gość gość
a co to za problem znalezc sobie 10 lat mlodsza dziewczyne? Idz na podryw i nie marudz.

Gość Carycka
Autorze, a myślisz że taka seksowna 20+ ma do wyboru przypakowanego 25latka czy flaczejacego pod 40stke, to kogo wybierze? One mogą przebierać, więc niby czemu miałaby wziąć starawego (nie-milionera)

Gość kamilwawa
Carycka Czyli to koniec ? :(

Zmień tok myślenia. Nie szukasz miłości... nie wiem czego szukasz, ale nie miłości. A łabędzie z cudowną, oddaną 30stką też można karmić...

Gość gość
więc zostają ci tylko dziffki z roksy 🖐️

Gość gość
co wy pieprzycie.przeciez facet 35 lat jest mlody i smialo moze miec dziewczyne 10/ 15 lat mlodsza. nie widze w tym nic dziwnego.

Gość Ciekawa99
Straconego czasu nie nadrobisz. Jesli juz to powinnes spedzic reszte zycia przy osobie ktora pokochasz bez względu na wiek. Moj narzeczony obecnie ma 36 lat, ja mam 19 i jestesmy ze soba 3 lata a poznalismy sie jak mial 32 lata. Szansze na znalezienie mlodej kobiety zawsze jakies masz

Gość Carycka
Ale jak masz trochę rozumu to: Patrząc codziennie na tą młodą, świeża... Nie będzie Ci przykro, żal? że Ty młodzieńcze lata już masz za sobą BEZPOWROTNIE a ona to wszystko ma dopiero przed soba

Gość kamilwawa
dziś Zdecydowanie nie

Gość kamilwawa
podnoszę bo ważny dla mnie temat

Gość gość
ja miałe 17 lat młodszą "aby nadgonić stracony czas" ;-) fajnie było

Gość gość
kamilwawa, jesli twoj temat jest na powaznie a nie prowokacja to stary mowie ci rozwaz sponsoring studentki, tylko trzeba szukac bardzo dlugo az znajdziesz ladna, fajna osobowosc, fajna w seksie i do tego stawka bedzie pasowala i kobitka bedzie slowna, terminowa, bedzie traktowala cie powaznie ale jak znajdziesz, to sama radosc :D

Gość kamilwawa
Ale mi nie chodzi o sam sex ! Chciałbym z nią chodzić za rękę po parku i karmić łabędzie.

Gość gość
niby z jakiej racji radzisz mu sponsoring? 35 lat to mlody facet i moze miec duzo mlodsza laske bez placenia. 10/ 15 lat starszy facet to norma.po co mu jakas star***** poza tym faceci przewaznie wygladaja duzo mlodziej.

Gość gość
Przestań już pietrolic i weź się za szukanie dziewczyny.

Gość gość
no wlasnie, zamiast tu siedziec i jeczec idz na podryw.

Gość gość
przecież chłop 35 lat - pod warunkiem, że dba o siebie a nie jest jakimś zniszczonym przez robote budowlańcem - to całkiem dobra i energiczna partia :)