Gość gość Napisano Marzec 10, 2018 Podobają mi się mężczyźni ale nie fantazjuje o nich erotycznie, zwracam uwagę na ich styl i zainteresowania. Miałam rok chłopaka, całowaliśmy się ale nie uprawialiśmy seksu, podniecało mnie to a z drugiej strony obrzydzało. Z kobietami jestem bardziej śmiała, nie boję się ich ciał i nie czuje żadnej dziwnej presji z ich strony. Całowałam się z niejedną i też mi się bardzo podobało. Sama nie wiem, niby to nie jest takie ważne żeby się określać ale co o tym myślicie? Żadne z ciał mnie erotycznie nie podnieca, nie podoba mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2018 Jesteś biromantyczna aseksualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2018 dodam że mam 20 lat i nigdy nie uprawiałam seksu z własnego wyboru. Mam bardzo duże powodzenie zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Carycka Napisano Marzec 10, 2018 Czyli wolisz lizać cipke? Tak , jesteś lesbijka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2018 Nic nie wole, marze bardziej o osobie która będzie dla mnie dobra i będę mogła się przy tej osobie rozwijać, aspekt seksualny jest na końcu w mojej hiererchii. Ludzie mi się fizycznie nie podobają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2018 nie odpowiedziałaś sama sobie na pytanie? "... marze bardziej o osobie która będzie dla mnie dobra i będę mogła się przy tej osobie rozwijać, aspekt seksualny jest na końcu w mojej hiererchii." może taką osobą też będzie jakiś facet ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artemida 3 Napisano Lipiec 5, 2021 Jesteś jeszcze bardzo młoda, dopiero zaczynasz poznawać swoją naturę, zmieniasz się.. dobrze jest mieć wielu partnerów/partnerek żeby poczuć po prostu z kim Ci jest lepiej w łóżku jak i w sferze duchowej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Lipiec 5, 2021 3 minuty temu, Artemida napisał: Jesteś jeszcze bardzo młoda, dopiero zaczynasz poznawać swoją naturę, zmieniasz się.. dobrze jest mieć wielu partnerów/partnerek żeby poczuć po prostu z kim Ci jest lepiej w łóżku jak i w sferze duchowej.. Artemido. Znalazałaś stary post. Musiałaś zdawać sobie sprawę,że jest stary. Odpisujesz komuś, kto pisał tu 3 lata temu. Myślisz,że nadal tu jest ( może incognito) i czyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artemida 3 Napisano Lipiec 6, 2021 12 godzin temu, Marcin40 napisał: Artemido. Znalazałaś stary post. Musiałaś zdawać sobie sprawę,że jest stary. Odpisujesz komuś, kto pisał tu 3 lata temu. Myślisz,że nadal tu jest ( może incognito) i czyta? O kurcze, rzeczywiście.. jestem tu nowa i jeszcze nie całkiem obyta w temacie.. dzięki Marcinie, teraz już będę zwracała uwagę na rok wpisu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Lipiec 6, 2021 14 godzin temu, Artemida napisał: Jesteś jeszcze bardzo młoda, dopiero zaczynasz poznawać swoją naturę, zmieniasz się.. dobrze jest mieć wielu partnerów/partnerek żeby poczuć po prostu z kim Ci jest lepiej w łóżku jak i w sferze duchowej.. Hmmm..... Ale jak ci jest z kims dobrze, to zostawisz tą osobę, bo jeszcze nie eksperymentowałaś z tym czy z tamtą i nie zaznałaś tego czy tamtego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawiczekPzn 179 Napisano Lipiec 6, 2021 Dnia 10.03.2018 o 23:02, Gość gość napisał: Jesteś biromantyczna aseksualna Biromantyczna, orientacja: wieczna Dziewica, ulubienica minetników, DDLG albo CuckQuean, czyli wg wiki idealna kandydatka na 1 z żon poliginicznego męża: Cytat CuckQuean: In evolutionary biology, the term is also applied to females who are investing parental effort in offspring that are not genetically their own Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach