Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś mama piła w ciąży CZYSTEK? Proszę o odp. bo...

Polecane posty

Gość gość

Różne źródła inaczej mówią. Jedni experci polecają, inni nie, bo nie ma żadnych badań na kobietach w ciąży. Jak wiadomo Czystek silnie i szybko leczy przeziębienie. Jest polecany nawet niemowkakom. Któraś mama piła i wszystko ok? Mam na myśli jeden Kubek dziennie. Jestem w 27tc

Gość gość
Ja piję rumianek i czystek. Codziennie 1 szklankę czystka/czystku, a rumianku nawet kilka dziennie. Wiem, że źródła są różne, ale raczej czystek nie jest tym inwazyjnym ziołem, jak coponiektóre powodujące poronienie. Więc piję.

Gość gość
Ja piłam, nic to nie działa na nic , przereklamowane, lepsza mięta

Gość gość
23:09 mało wiesz... Ja piłam. Szczególnie właśnie w czasie infekcji i wyleczyl mnie w dwa dni. Polecany przez mojego ginekologa. Jeden kubek tak jak piszesz JAK NAJBARDZIEJ

Gość gość
Bzdura, piłam pół roku i NIC, bzdura i placebo, żadnej infekcji też nie wyleczy, dlaczego klamiesz, masz sklep z czystkiem?

Gość gość
8:53 hhahahhaha boshhh jaka furiatka :p

Gość gość
ejjjj nie piszcie, że nie działa, bo ja anemie w ciąży wyłączyłam i podniosłam wyniki właśnie poprzez picie cząstka, ale nie herbatki z tytki z Tesco :p tylko susz! Kupiony w sklepie ze zdrową żywnością

Gość gość
Dokładnie, jak pijecie śmieci z marketu to nic dziwnego że na was nie działa. Wartosciowe są tylko liście.

Gość gość
Ja piłam pól roku liście czystka najwyższej jakości i lepiej było napić się wody mineralnej, ten sam skutek, a taniej, nie piszcie bzdur, to nie działa i co wam tak zależy na tych pierdach o czystku.

Gość gość
Tu autorka 10:34 ja nie pytałam czy na Ciebie działa. W ogóle nie o działanie pytałam, bo na mnie/u mnie czystek sprawdza się BARDZO! Dlatego tak strasznie chce go pić również w ciąży :) Ps. Kupuje ten 100% susz BIO do zaparzania w zaparzaczu na którym jest informacja, iż jest suplementem diety.

Gość gość
Ja na ciebie DZIALA to pij na zdowie i dopy nie zawracaj tym co na nich nie działa.

Gość gość
11:35 Ty chyba nie zrozumiłaś pytania autorki :o jprdl jakie tępe strzały tu siedzą. Autorko jak najbardziej można pić czystek w ciąży. Jest nawet wskazany, ale jak wszystko inne czyli w rozsądnych ilościach. Także pij na zdrówko :)

Gość gość
Jest chodzi o czystej nie przeprowadzona badań dotyczących kobiet w ciąży i karmiących. Więc jak pijwciw i wszystko jest ok z dzieckiem to Bogu dziękujcie.

Gość gość
19:48 aaaahahahahhhahhahahahhhahaaaha, a Ty myślisz, że wszystko --- WSZYSTKO badano pod kątem ciąży?! Każdy produkt? Nie bądź śmieszna :o