Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IrenkaKsiężniczka

Lifting powiek?

Polecane posty

Gość IrenkaKsiężniczka

Czy ktoś z Was może wykonywał taki zabieg jak lifting powiek? Czytam na ten temat na http://jadoreinstytut.com/plasma-iq-lifting-powiek/ i ciekawie to wygląda. Dodatkowo w cenniku tego gabinetu jest obecnie na ten zabieg spora promocja i warto skorzystać. Ale chciałabym najpierw zapytać o opinie tego sposobu na poprawę urody. Ktoś może się wypowiedzieć?

Gość Kurtyza

Szczerze polecam jeśli tylko jest możliwość. Sama przechodziłam taki zabieg tylko że w Rzeszowie w Mojej Estetyce. Super sprawa a efekt jest zadowalający. 

Gość Kinga

Serdecznie polecam salon medycyny estetycznej MTT ESTETICA z siedzibą przy ulicy M. Mireckiego 10/4. rewelacyjnie wykonują nieoperacyjny lifting powiek. Mi osobiście przeszkadzały mocno opadające powieki. Sam zabieg miałam wykonany w znieczuleniu specjalnym kremem. Wzięłam trzy dniu urlopu po zabiegu bo utrzymywał mi się lekki obrzęk. Efekty były bardzo dobre, ale postanowiłam powtórzyć zabieg dla wzmocnienia efektu. Musiałam tylko odczekać ok 7 tygodni przed kolejnym zabiegiem. Gabinet i zabieg godne polecenia