Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie dusił POMOCY dusuł mnie mąż

Polecane posty

Gość gość

W trakcie awantury spoliczkowałam męża, z resztą od jakiegoś czasu muszę się na kimś wyżyć i pada na niego, mam zbyt nerwowy i wybuchowy charakter a on mnie dusił przez kilkadziesiąt sekund i darł się że mnie zabije. Mamy pięcioro dzieci, mój mąż jest dobrym ojcem ale mężem okazał się kiepskim. Przyznaje często robie mu awantury bez powodu, ale mam nerwowy i wybuchowy charakter ale to go nie usprawiedliwia.

Gość gość
I tak ze tyle z Tobą wytrzymał. To ze macie 5 dzieci nie oznacza że macie być ze sobą do końca życia. Rozwiedz się bo szkoda zeb y chłop przez Ciebie trafił do więzienia. Wybuchowy charakter Cię nie usprawiedliwia. Jesteś dorosła i powinnaś nad sobą panować. Kazfemu by puściły w końcu nerwy no sorry.

Gość gość
1/10

Gość gość
-100/10

Gość gość
Jeśli to nie prowokacja to oboje jesteście nienormalni. Męża nic nie usprawiedliwia i Ciebie też nic, bo jesteś niezrównoważona psychicznie. I nie, to nie charakter, bo ja też mam naprawdę duży temperament ale nikogo, nigdy w życiu nie uderzyłam. Ty jesteś po prostu zwyczajnie agresywna i powinnaś się leczyć.