Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiłem podsłuch w domu

Polecane posty

Gość gość
Wpis ze jej wybaczam nie był moj. Nie opisuje wymyślanek a u notariusza chciała abym podpisał ze kasa po sprzedaży domu bedzie należała wyłącznie do niej. Wyszukałem biuro detektywistyczne, wysłałem maila bedą do mnie oddzwaniac. Zauważyłem tez ze z domu znika więcej jedzenia niz zwykle bo to ja robie większość zakupów i przywożę dużo od matki ze wsi. Mam mniej więcej orientacji czego ubywa bo to zabezpieczam. Będę tu pisał bo gdzieś to powietrze muszę wypuścić, nawet jak nikogo już nie będzie to zajmowało

Gość gość
Wymyslasz takie głupoty to nie dziwne że później masz psyche styraną.

Gość gość
Pisz pisz ja czytam. Musisz być teraz twardy. No a Ona wściekła się bo sprawy nie idą po jej myśli.

Gość gość
Detektyw dostanie wszystko podane na tacy wiec nie daj sie ogolić z kasy

Gość gość
I że jeszcze jedzenie do niego wozi? Jakaś tragedia nie kobieta. Już widzę jak będzie miała z nim dobrze. Jestem kobietą ale widzę że niektóre są naprawdę głupie. Aaa i nie popuszczaj jej. Mało ważne że Ona niby włożyła więcej kasy w ten dom. Ona rozwala rodzinę to niech weźmie pod uwagę także swoje straty w tym wszystkim. Nagrywaj te awantury.

Gość gość
Co za podstępna krowa. Facet chyba dobrze ma z twoja żona, nakarmi , pobiega za nim, obiecuje przytargac kasę za sprzedaż waszego domu, syn już go zna... nie ma czego żałować bo to co piszesz swiadczy ze jest silnie zdesperowana a ty jej przeszkadzasz

Gość gość
PROWO!!!!!!!!

Gość gość
Żal mi Autora. Żonka cwana z kochasiem, mają wspólne plany na przyszłość, teraz zdenerwowała się że wszystko nie idzie po jej myśli z tymi pieniędzmi. Coś mi się zdaje że tamten jeszcze ją kiedyś wykręci.

Gość gość
Myślę tak samo. Że się nieźle na nim przyjedzie.

Gość gość
Jestem po rozmowie z biurem detektywistycznym, powiedziałem co mam. Dostałem wskazówki ale w sumie oni wszystko biorą na siebie. Uważają ze do poniedziałku bedą dysponować wszystkimi potrzebnym dowodami( zdjęcia, adresy, rozpracowanie kto jest kim plus raporty z każdego dnia obserwacji). Ustaliliśmy ze do poniedziałku bo na weekend zapowiedziała wyjazd wiec to jest termin gdzie ,zakładamy ,wszystko sie wyjaśni .Bylo mi głupio o tym gadać ale dla nich to raczej nic takiego. Jak ma byc rozwód to uprzejmie prosze, już widzę jej zdziwienie ze nie jest taka cwana jak uważa.

Gość gość
Hahahahahahaaaaa-:)

Gość gość
Ale pamiętaj o nas tych wytrwałych aby napisać czego sie dowiedziałeś, wierze ze to nie jest prowo bo takie urwy sa na świecie i sama mam taka w swoim kręgu znajomych.

Gość gość
To dziwne ze dziecko zna tego fiuta, twoja stara musi miec niezły luzik ze nie kryje sie z nim. Wszyscy wiedza tylko nie ty- klasyk -:) nie masz ochoty tak po ludzku przydzwonic jej z liścia ?

Gość gość
Przeczytałam cały wątek i uważam ze autor jest jak większość facetów, żyje to to i ma klapki na oczach. Nagle wielki lament ze żona okazała sie byc inna niz myślał. Na pocieszenie powiem, ze żaden facet nie polubi dziecka ktore nie jest jego. Twoja żona przejrzy na oczy jak przestanie ci/pa patrzeć

Gość gość
Autorze super. Trzymam kciuki. Ale też uważaj co tutaj piszesz bo żona czy ktoś inny też może tutaj trafić i sobie wszystko przeczytać. Oczywiście jestem ciekawa tego wszystkiego co się dzieje i dalej wydarzy, ale dla Twojego dobra szczegółów za bardzo nam nie zdradzaj. Powodzenia

Gość gość
Dalej lykacie pelikanki,że to prawda?

Gość gość
No łykamy:-P

Gość gość
Dziekuje za rady, będę o nich pamiętał. Byle do poniedziałku a potem niech sobie i w gazetach drukują ten wątek :-) po wczorajszej awanturze pewnie w domu bedzie cisza, zawsze byłem ugodowy dlatego dostała takiego szału ze nie robie tego co ona zarządziła. Mam kolejny problem bo z nagrań wynika, ze ona chyba chce wykręcić mnie w molestowanie dziecka-:( nie jestem pewien ale gadała z kimś przez telefon moze z tym gachem ,ze najlepiej byłoby w nocy sie zakrasc i zrobić foty jak śpię z dzieckiem. Mały czesto zasypia w naszym łożku ja tam tez śpię i nigdy nie było z tego powodu jakiś głupich komentarzy. Dojdzie do tego ze będę spał w fotelu ze strachu.wlasciwie nawet napewno. Teraz jak wiem ze suka nie ma granic.

Gość gość
autorze,ile jeszcze chcesz ciagnac te prowokacje? ten ostatni wpis to mistrzostwo fantazji.

Gość gość
17:02 No widzisz jakie życie pisze „prowokacje” nawet nie jesteś w stanie tego ogarnąć ; z tym ze to akurat twoj problem

Gość gość
Zabezpiecz to nagranie bo za takie numery ona moze beknąć

Gość gość
Nie łykam prowo więc nie mam problemu.

Gość gość
No to nie łykaj i nie właz tu ze swoimi prawdami objawionymi co pare minut. Autorze uważaj bo twoje życie zamienia sie w totalny syf

Gość gość
Pisz wiecej, ja tu nie pisalam jeszcze nic w tym temacie ale caly cxzas czytam.

Gość gość
To naprawdę nie ma skrupułów jak wspomina o molestowaniu... masakra jakaś... zbieraj te nagrania... pewnie się przydadzą. Z kim Ty ślub wziąłeś? A że tak zapytam to napewno Twoje dziecko? No sorry autorze ale takie pytanie nasuwa się samo... a takim oskarżeniem o molestowanie można bardzo komuś skopać życie...

Gość gość
Nagrywaj ja na telefon jak Cie wyzywa i co mowi....bedziesz mial dowod w sadzie.

Gość gość
No nie ma granic ta twoja laska. A nagrania w których mówi o molestowaniu będą bardzo cenne. Ty może nie trzymaj ich w domu żeby tego nie znalazła. Jak można być taką wstrętną matką i chcieć pozbawić dziecko ojca.

Gość gość
Wczoraj odgrażała sie ze zawiadomi policję ze wszczynam w domu awantury i ze mnie wykończy. Syn nie jest świadkiem tych sytuacji a mimo tego zapytał mnie czy jak jest rozwód to dzieci maja dwie mamusie i dwóch tatusiów. Ona wlasciwie ciagle jest gdzieś poza domem , wraca późno, mowi ze nie moze byc ze mna pod jednym dachem. Jej opieka nad synem sprowadza sie do odprowadzenia do przedszkola.

Gość gość
Tak, jestem pewien ze to moje dziecko. Kiedyś to ona za mna mocno biegała, zależało jej. Mały jest bardzo do mnie podobny.

Gość gość
Pewnie tamten kadzi jej jaka jest świetna pozwala jej sie nakarmić i przynieść twoja kasę -:) jezeli to cię pocieszy to za jakiś czas spotka ja ogromne rozczarowanie.