Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiłem podsłuch w domu

Polecane posty

Gość gość
Najważniejsze że masz Autorze niezbite dowody jej knucia w postaci dotychczasowych nagrań, a po weekendzie dojdą jeszcze te od detektywa.

Gość gość
Mowi się ze wina zwykle jest po obu stronach

Gość gość
Autor jest zbyt zajety knuciem by zauwazyc rodzine a co dopiero swa wine. Pewnie jak zawsze obwini zone za wszystko!

Gość gość
Autor! Autor! Autorze, sam szukam detektywa, droga ta impreza?

Gość gość
Nie wiem na czym miałaby polegać wina autora. On nie wkręca zony w pedofilie, nie ma kochanki i nie próbuje pozbawić zony kasy i domu. Chyba można przyjść i zacząć rozmawiać nawet jak jest trudno a nie działać jak zwykły bandzior w spódnicy . Nie żeńcie sie bo traficie na takie cos i przerwa w życiorysie

Gość gość
Ode mnie zazadali 750 zł za dzień , obojętnie gdzie bedą musieli za nią jechać, ile fotek zrobić i posprawdzać gacha i ta Elę. Niby mam dostać pełna informacje o tym dupku łącznie z tym czy jest karany. Powiedzieli ze skoro ona wozi mu żarcie to moze byc bez kasy a co za tym idzie np byc zadłużonym. Niezłe co?

Gość gość
To on ma chyba c***a ze złota jakby twoja poszła za takim bublem

Gość gość
Ten kochaś żony to stuprocentowy kombinator, chyba zainteresował się żoną autora ze względu na pieniądze, wydusi ile będzie mógł i zostawi ją na lodzie.

Gość gość
12'44, te zachowania to już skutek wcześniejszych zdarzeń,znamy tylko wersję jednej strony. A przyczyny były wcześniej.Jakie ? tylko małżonkowie wiedzą najlepiej.

Gość gość
Taka biedniusia to ona nie jest jak potrafi tak uderzać. Trafiła na cymbała ktory gada co ta chce usłyszeć i popłynęła. Autor co najywyzej mógł ja zaniedbać bo napierniczal na dwie zmiany, sam pisał ze jest w szoku. Żonka najprawdopodobniej tkwiłaby w swoim życiu gdyby nie trafiła na cwaniaka. Powiem wam, ze z racji wykonywanej pracy,widziałam nie jedna taka akcje.

Gość gość
U mnie mnie była podobna sytuacja, babka zrobila z męża totalnego agresora wszędzie gadała jaka jest nieszczęśliwa. Okazało sie ze ma faceta na boku ktory kombinował jak skorzystać z jej ochoty na życie z nim. Z tym ze była jeszcze inna mężatka która myślała ze jest jedyna i jak doszło do konfrontacji to facet jedna pobił a druga przyjechała z gorylami odebrać swoją kasę. Gnój na całe osiedle.

Gość gość
No wlasnie o tym mowa ze powod jest w tej rodzinie a goguś tylko wykorzystał,że u nich cos nie trybiło.

Gość gość
I ty masz rozumienie dla całej sytuacji tak? No to wesołych świąt !

Gość gość
Nikt nie może mieć rozumienia / zrozumienia tej sytuacji znając ja z tylko pobieżnego opisu.To proste.

Gość gość
Tu autor, witajcie. Mysle, ze powinienem ten wątek przenieść na dział =rozwody= . Mam prośbę, czy ktoś moze założyć tam dokładnie ten sam temat i załączyć link do tego tutaj? Chciałbym zacząć rozmowy z ludźmi w podobnej sytuacji życiowej a taki ze mnie tuman, ze nie wiem jak to zrobić :-( dziekuje

Gość gość
proszę :) Ale chyba najpierw link wkleiłam na ogólnym. Sorki .

Gość gość
Dziekuje za pomoc, jesteś ze złota -:)

Gość gość
Ale to przepraszam :-) gdzie teraz czytamy i piszemy?? :-)

Gość gość
Na rozwodach

Gość gość
czekamy na linka z reklamą biura detektywistycznego teraz :) wtedy oficjalnie będziemy mogli zakonczyć to prowo :D

Gość gość
No właśnie.Na rozwodnikach szybciej wyczuli,że to prowo,bo nikt tamnie pisze.

Gość gość
przeniósł sie na rozwody jak nie ma jeszcze żadnych dowodów i nie było pozwu nawet :D :D :D co za pajac, nie dziwie sie ze żonka go wali w rogi, jakaś przynajmniej z jajami baba

Gość gość
czy dedektyw któremu powierzyłeś swoją sprawę to ten który ma na głowie równo przystrzyżony trawnik?

Gość gość
jeśli tak, to kiedy będziemy mogli śledzić wydarzenia w TFN?

Gość gość
i co dalej ?

Gość gość
Co dalej ? nic dalej,bo to było slabe prowo i skonczyl się pomysl na jego kontynuacje.

Gość gość
No ciekawa jestem co u autora?

Gość gość
Oj ty plotkaro,chyba nigdy babolu nie przejdzie ci to wścibstwo i podpytywania na rożnych watkach. No jak co u autora? no nic,bo to prowo było.

Gość KulaLed

zamontuj ukrytą kamerę albo coś takiego, w spyshopie jest dużo takich rzeczy - jestem posiadaczem ich sprzętów i nie narzekam

Gość Inga

wy sie śmiejecie z detektywów,... a ja naprawde zaopatrzylam sie w sprzęt na spyshopie i mi pomogl przy rozwodzie (dyktafon)