Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiłem podsłuch w domu

Polecane posty

Gość gość
Przecież ona nawet jeszcze nie dała o rozwód. Na razie kombinują jak autora wykolegować z chaty.

Kolejnym etapem tej jakże uroczej prowokacji będzie informacja, że autor zainstalował kamerkę i nagrał jak jego żona rżnie się z gachem. Później będą jakieś opowieści niezwiązane z tym tematem, a następnie okaże się, że ten filmik zaczął go kręcić, do czego oczywiście będzie mu wstyd się przyznać. Historia zakończy się seksualnym trójkątem, który był rewelacyjny, wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie. Kurtyna:)

Gość gość
Mało stanowczy nie jesteś kreatywny, twoj scenariusz jest nudny i dla debili, tutaj kręci sie poważny wątek wiec szukaj wersji bardziej bardziej -:) jak już

Gość gość
A ja wierze ze to dzieje sie naprawdę, autor ma atrakcje przed świetami ze hej.

Gość gość
Ta podnieca sie jak cholera zaraz bedzie na erotycznym Co ty wiesz o życiu

Gość gość
Baba chce go zrobić na kasę , zabrać dzieciaka , stawia mu rogi a on ma spolegliwie podpisywać cyrografy? Dobrze robisz autorze zbieraj dowody , powygina ja jak sie dowie ze nie jest taka cwana. Dotrzyj do tej eli sprawdź kim ona jest i razem zróbcie sajgon

Gość gość
Autor! Autor!

Gość gość
Jestem. Zadzwoniła ze mam odebrać dziecko z przedszkola bo ona musi jechać do matki. W samochodzie gadam z młodym a ten mi wyskakuje ze Arek ma niebieskie auto. Nie skumałem na początku i zapytałem czy Arek chodzi z nim na basen czy do grupy i nagle słyszę : nieeee to jest Arek od psów tam gdzie mama wozi karme. Pociagnalem temat i wyszło ze Arek nie jest fajny bo nic nie mowi i ze był u nas i mama dawała mu jeść (!). Niby to było dawno ale dla dzieciaka dawno to mogło równie dobrze byc trzy dni temu. Co raz bardziej to wszystko chore.

Gość gość
Poukładaj se to wszystko jest Arek co ma Elę i niebieski samochód, twoja go dokarmia i twoj dzieciak wie jak on wyglada, był w twoim domu , twoja chce rozwodu ciągnie kasę od ciebie. Na twoim miejscu doprowadziłabym do rozmowy a potem sama dałabym sprawę o rozwód bo tutaj jest już pozamiatane. Mimo ze lekko zagmatwane -:)

Gość gość
Nie mów żonie, że mały się wygadał, bo może zacząć młodym manipulować. Póki co trop dalej i zachowuj się jakby nigdy nic.

Gość gość
nieźle, żonka już powoli przyzwyczaja waszego synka do nowego faceta w ich życiu

Gość gość
Z tego wynika że ten Arek jest już od dłuższego czasu w życiu żony autora. Dziecko mają w wieku przedszkolnym, czyli długo małżeństwem nie są. Może warto zrobić też testy DNA na ojcostwo bo różnie bywa. To może się ciągnąć może i ładnych parę lat. Teraz wiele kobiet z rozsądku za mąż wychodzi, więc warto się nad tym zastanowić.

Gość gość
Co za sucz

Gość gość
Już widzę jak pojechała do matki... z kochankiem się spotkać! Ja pitolę autorze miej cierpliwość!

Gość gość
Biorę detektywa, przemyślałem to, wiele osób stad mi to radzi, dzwoniłem teraz do niej i nie odebrała, do matki nie chce bo po co robić aferę. Mysle ze dałbym radę sam dojść do wszystkiego ale za bardzo mnie o spala . Najgorsze w tym wszystkim jest to ze ona nadal jest dla mnie ważna :-(

Gość gość
Frajer

Gość gość
Zadzwoń do matki i zapytaj czy jest, była? Bo nie możesz się do niej dodzwonić... a chciałeś o coś zapytać... np. Co dać jeść dziecku? Gdzie jest ketchup? Jakąś pierdołę. .... a że jest ważna... każdy zdradzany nie może się z tym pogodzić...

Gość gość
No to jak weźmiesz detektywa to dziunia ma pozamiatane :-]

Gość gość
skoro jest wazna to przepisz na nia cały majątek i odejdź w pokoju, daj jej żyć z nowym gachem

Gość gość
Twoja historia to wypisz wymaluj mój przypadek z przed 3 lat. Ja miałem łatwiej bo mieszkaliśmy w domu po moich rodzicach. Nieważne - wiem co przeżywasz, masakra. Cieszę się że to się skończyło. Moja Ex była jeszcze większa sucz. 2 małych dzieci, wychodziła wieczorami cichaczem, zabierała mój samochód, na końcu oznajmiła że chce założyć nową rodzinę z ku...sem co też ma 2 dzieci i kobitę. Czeski film. Dziś się uśmiecham widząc Ex po tym jak jej księciunio okazał się oszustem :) Teraz jestem wolny i zakochany w kimś innym. Także głowa do góry. Karma działa i nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Hej

Gość gość
Wróciła do domu?

Gość gość
Przecież to klasyczne prowo.

Gość gość
Ja tam wierzę

Gość gość
Wróciła, zrobiła sie awantura bo znowu męczyła o notariusza. Powiedziałem, ze nigdzie nie pójdę i ze jak chce sprzedać dom to z lokatorem bo ja sie nigdzie nie wybieram. Roztrzaskala wazon z kwiatami , walnęła mnie czymś, darła sie ze jestem gnojem bez ambicji ze mnie wykończy. Masakra. Trzymałem jej ręce bo chciała mnie uderzyć , wpadła w jakiś wściekły amok. Teraz ona siedzi w jednym pokoju ja w drugim. To koniec. Wojna.

Gość gość
Bierz detektywa zbierz dowody załatw babona

Gość gość
Przemyślałem to i jednak chcę jej wybaczyć

Gość gość
UuU,JAK DOBRZE,ŻE NA 5 STRONIE KONCZYSZ TO PROWO.

Gość gość
No ku... A debil, bez jaj i charakteru. W krocie, zabezpieczasz dowody które masz, pendrive razy 2 plus chmura, zabepieczasz i wycofujesz w bezpieczne miejsce zasoby, wszyatkie, zrób to tak żeby nic nie podejrzewala, najlepeiej zagraj skruszonego małżonka który chce wszystko naprawić, kup jej kwiaty :), umozliwiaj jej jak.najwiecej czasu, w akcie skruchy powiedz ze notariusza zalatwicie po.swietach :), przy d***e dyktafon dobrej jakości i nagrywasz wszystko, od.jutra detektyw, trudno 2500 do 4000 pęknie ale to i tak nic przy kosztach przy skubaniu ciebie, o dzieciaku narazie nie myśl, zajmiesz się tym później, do.swiat masz wszystko i odpalasz przy świątecznym śniadaniu przy rodzinie. Wszystko, a jak.chcewz jej wybaczyć marnie skończysz, marnie. Wspomnisz kiedyś moje słowa. Doswiadczony

Gość gość
a koles dalej nie potrafi wyjasnic co to za pismo, że niby ją kocha, ktore ma byc podpisane u notariusza. co to za pismo do licha, że bedziesz ja kochał do 2098 roku?