Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znam 3 kobiety które maja dzieci...każde z innym facetem

Polecane posty

Gość gość

jedna podejrzewam ze nawet nie wie z kim ma... 35 lat i juz 3 dzieci, kazde z innym, od dwóch alimenty, trzeci chyba no-name... pracuje u mnie w firmie dla mnie to nie jest normalne

Gość gość
dno

Gość gość
Jej macica jej sprawa. Zajmij się swoim życiem plotkaro.

Gość gość
Ja też znam, ale każdy był jej mężem :D

Gość gość
Jak chodzi o aborcje to krzyczycie to nasza macica! Nie wtrącajcie się itp a jak kobieta ma dzieci z innymi mężczyznami to o Boże co to jak to jak tak można. Jej macica nie Twoja. Daj jej prawo wyboru.

Gość gość
No i co z tego. Przestań oceniać innych skup się na sobie. Uwolnij negatywne myśli i emocje. Skup się na uważności (sprawdź w wujku google) a będziesz szczesliwsza :)

Gość gość
A czy dwoje dzieci z 1malzenstwa i 1 z 2 małżeństwa to patologia?,Jesteśmy szczęśliwa rodzina, kocham męża, dzieci ojczyma a najmłodsza córka swego tatę. Czy nie mamy prawa do błędu , wolałabym i ojca dzieciom mojego męża, ale źle wybrałam.

Gość gość
Ja nie uważam, zeby majac dzieci z 2 małżeństwo to była patologia. Ale rozumiem tok myslenia autorki. Taka kobieta co ma kilkoro dzieci z rożnymi facetami, a żaden nie był jej mężem, jest uważana za puszczalska. Zwłaszcza jesli w akcie urodzenia dziecko ma wpisanego ojca nn i pobiera alimenty z funduszu. A jak sama nawet dokładnie nie wie z kim, to mowi samo za siebie. Chociaz, równie dobrze majac ta 3 dzieci mogła miec tylko tych 3 partnerów.

Gość gość
Jak ma ojca nn to jak moze brac alimenty?

Gość gość
Zazdroscicie? A jak facet ma dzieci z różnymi kobietami to co? Też tak ostro oceniacie?

Gość gość
A czego mamy zazdrościć? I tak, faceta też tak oceniamy. Oczywiście to sprawa znajomej autorki, ona sobie te dzieci zrobiła i ona je wychowuje. Myślę, że autorce bardziej chodzi o totalną bezmyślność tej pani. Jasne, zdarzają się wpadki, ale kobieta powinna jednak myśleć głową a nie macicą i nie iść z każdym kto się napatoczy do łóżka bez jakiejkolwiek antykoncepcji. I w żadnym wypadku nie można tego porównywać z dziećmi z 2 różnych związków, ale mówimy o związkach a nie przygodnych panach.

Gość gość
Haha jak ktoś coś źle ocenia to zaraz zazdrości. Jakbym pierwsze miała z jakimś z którym by mi nie wyszło to przed drugim dzieckiem bym się broniła rękami i nogami. Dopiero po wielu latach związku i ślubie bym się zdecydowała. Moja koleżanka tak zrobiła i różnica między dziećmi to 11 lat. Ale teraz ma pewność.

Gość gość
Jaką pewność? Co mają lata do tego? Znam kobietę która ma 25 i też trójkę z różnymi w tym dziecko 10letnie. Nie jestem w stanie pojąć takiej bezmyslnisci u bezmozgowia. Rozumiem wpaść raz w młodym wieku z głupoty ale 3?

Gość gość
Gosc 22.55,moim zdaniem nieudane malzenstwo czy nawet dwa to co innego niz staranie sie o dziecko z dopiero co poznanym facetem.ilez takich tematow na kafe, ze zamierzaja dzieckiem przypieczetowac swiezy zwiazek i to zastepuje slub czy jakiekolwiek przywiazanie, nie mowiac o milosci.idac tym mysleniem mozna stwierdzic ze mezatka bez dziecka jest singielka, a zrobienie sobie dziecka z ledwo poznanym facetem wiaze z nim na cale zycie