Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarz Wizyta domowa

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, z jakiej strony www korzystacie wzywając pediatre do domu? I jak to wygląda z wizytami na NFZ. Oczywiście wizyty prywatne też mnie interesują, nie mam zamiaru oszczędzać na dziecku a w przychodniach to tylko siedlisko chorób.. ja swego czasu dzwoniłam po kolei po lekarzach z wyszukiwarki, wpisalam w Google pediatra i nazwę miasta i powiem wam ze byłam zawiedziona bo większość nie odbierają tel a jak już ktoś odebrał to nie chciał przyjechać, a bo to nie ma czasu, a bo to nie obloznie chore dziecko, tylko jedną Pani doktor z wielką łaską pozwoliła nam do niej przyjechać a do nas do domu nikt sie nie pofatygował. Wtedy zależało mi aby ktoś osluchal moje dziecko, było osłabione i czasami zakaszlalo. Nie chciałam iść do przychodni bo bałam się isc od strony zdrowych zeby innym nie zaszkodzic jak sie okaze ze jednak jest chore a od strony chorych nie chciałam żeby mojemu nie zaszkodzic... proszę o pomoc, doradzcie jak wy zamawiacie wizyty domowe ale prosze o rzetelne i sprawdzone informacje, tym co siedza na kafe i tylko dogaduja i szukaja dziury w calym dziękuję.

Gość gość
Tylko prywatnie. Czasem muszę zadzwonić kilka razy,albo pisze smsa z pytaniem o wizytę domową w danym dniu i o co dokładnie chodzi. Lekarz zawsze oddzwania i albo przyjeżdża tego samego dnia albo najpóźniej kolejnego rano. Wizyta 150zł ale Pani doktor zabiera ze sobą cały sprzęt-4 duże torby,waga. Córka od góry do dołu przebadana. Zwolnienie,zaświadczenie i leki wypisuje od razu. Zero stresu,latania po przychodniach i proszenia się o przyjęcie.

Gość gość
U mnie w miescie nie ma wizyt domowych z nfz. Jak dziecko ma goraczke zbijac i przychodzic na wizyte do gabinetu....tak uslyszalam w rejestracji. Prywatnych wizyt domowych tez nie ma przeszukakam caly internet jak mialam dziecko z zapkeniem płuc. Mozna umówić sie jedynie w gabinecie. Znalazlam tylko jednego lekarza prywatnego ktory przyjeżdża do domu ale zeby zanlazl czas graniczy z cudem tylu ma pacjentow. Koszt jego wizyty to 150 zl.

Gość gość
Hej, dziewczyny podacie jakieś nazwiska lekarzy ?

Gość gość
O nie, tylko nie nazwiska! Co kogoś w Kołobrzegu interesuje jacy lekarze jeżdżą na wizyty domowe we Wrocławiu itd?! Dziewczyny podbijam temat

Gość gość
No chwileczkę ale sama nie podalas miasta. I co mam ci podac stronę internetową na zamówienie lekarza np w Wawie jak jesteś z Gdańska ?

Gość gość
Tu autorką, to nie ja prosiłam o nazwisko lekarza bo też uważam ze to bez sensu a jakbym napisała nazwę miasta to tym samym zawezilabym zakres odpowiedzi a chciałam wiedzieć jak radzi sobie z tym problemem szersze grono osób. Kiedyś na jakimś wątku spotkałam się z tym ze ktos wkleił link do stronki ogólnopolskiej gdzie mozna zamawiać lekarzy (przynajmniej autor tak twierdzil) ale niestety nie mogę to znaleźć :-(