Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co zrobić. Musze zostawić jutro 12 latka samego w domu bo jest chory a

Polecane posty

Gość gość

mam obwacy czy może być samemu. chodzi o to, że niestety, ale sytuacja zmusiła mnie do pójścia do pracy i nie byłoby w tym niczego złego gdyby nie fakt, że moje 12 letnie dziecko będzie samo w domu przez ok. 4 godziny! Rano jeszcze go zdążę wyszykować do szkoły, ale potem nie ma kto go odebrać ani z nim siedzieć po szkole , synuś jest grzeczny, dobrze się uczy, ale czy nie jest za mały, żeby zostawać w mieszkaniu sam? Mąż mówi, że przesadzam. Próbowałam namówić go na opiekunkę, ale powiedział stanowczo, że w naszej sytuacji finansowej nie wchodzi to w grę :( dziewczyny, ja jestem gotowa zrezygnować z tej pracy, byle moje dziecko nie było samo tyle czasu... ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
Nie wiem czy przesadzam...mieszkamy na 5 piętrze, a jak z okna się będzie wychylał? Gaz odkręci? Zaprosi nieznajomych? Wole dmuchać na zimne.

Gość gość
0/10 nuda....

Gość gość
Ja od czwartej klasy podstawówki sam jeździłem do szkoły tramwajem cztery przystanki i zostawałem w domu, a jestem rocznik 1981. Co prawda miałem głupie pomysły i coś tam czasem zbroiłem, ale mieszkanie w powietrze nie wyleciało.

Gość gość
a dvpkę sobie sam podetrze czy do tego też mamusi potrzebuje? :D

Gość gość
od pierwszej klasy szkoly podstawowej wracalam sama do domu z kluczem i siedzialam w nim, i zaczynałam szykowac obiad. Co prawda szkoła bardzo blisko.

Gość gość
Szybko spaliłeś prowo.

Gość gość
Daj mu cycusia jeszcze,porąbane babsko!!!

Gość gość
Prowo, ale w sumie dzieci trzeba pilnować. Mój kuzyn w wieku 13 lat spalił mieszkanie:o

Gość gość
Ja w wieku 13l juz seks uprawiałam i zostawałam na weekend. Nic się nie stało. Mam 32 lata mam męża i 2 dzieci, jestem po studiach i mam całkiem niezła pracę.

Gość gość
Ja tez bawilem sie ogniem i spalilbym mieszkanie, po jednej z takich akcji zostala dziura w wykladzinie.

Gość gość
gość dziś zrób test na HPV

Gość gość
To go zasun w mieszkaniu i nikogo nie wpusci wtedy.

Gość gość
gość dziś Do jakiego wieku? Moja siostra zaprószyła ogień (na szczęście szybko ugaszony) jako prawie 18-latka, bo sobie chciała romantycznie w pokoju zrobić i świeczki porozstawiała...