Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z czym wam się kojarzy miasto Wrocław (stolica całego Śląska)?

Polecane posty

Gość gość

, www.wroclaw.pl

Gość gość
, www.nfm.wroclaw.pl , www.opera.wroclaw.pl

Gość gość
, byliście kiedyś we Wrocławiu?

Gość gość
linki nie działają !!!

Gość Namysłów wojew opolsk
18:45 doskonale wiesz że działają linki więc nie rób z siebie większego idioty niż jesteś!!!

Gość gość
, www.legnica.pl

Gość gość
Z czym wam się kojarzy Wrocław?

Gość gość
doskonale wiesz że NIE działają linki więc nie rób z siebie większego idioty niż jesteś!!!

18:51 Co nawet Wrocław wg ciebie nie istnieje i nawet Wrocław sobie ubzdurałem że piszesz że nie działają linki tak? Idioto zrozum że Wrocław tak samo jak Namysłów i Opole istnieje www.wroclaw.pl , www.namyslow.eu , www.opole.pl

, www.wroclaw.pl Wrocław istnieje kliknij w link i nie mam urojeń i nie ubzdurałem sobie Wrocławia ani tym bardziej Opola i Namysłowa wpisz sobie w Google Wrocław i poczytaj na Wikipedii o Wrocławiu Nie mam urojeń bo Wrocław istnieje

Gość gość
linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!! linki nie działają !!! namysłów nie istnieje !!!