Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komunie 2018 a prezent od chrzestnego

Polecane posty

Gość gość
Zrozumcie, że ludzie zaczynają się buntować na to wasze rozpasanie. Robicie przyjęcia nie mając kasy i potem rozczarowanie bo się nie zwróciło. Ludzie maja w nosie te wasze imprezy które sponsorują, wiedzą, że kasa nie jest przeznaczana na dzieci. A może wolą wydać te pieniądze inaczej, mogą sami pójść do restauracji którą lubią i zjeść co lubią. Nie robicie ima żadnej łaski. Zapraszacie ich do knajpy i każecie płacić jeszcze więcej niż to warte, bo za was, wasze stroje, fryzjerów ... Opamiętajcie się.

Gość gość
Ja pisalam o 1 w nocy. Owszem ciesza sie jak wszyscy. Ja mialam komunie 20 l temu i dostalam wiecej od mojego dziecka bo rower zloto zegarek i tysiaka. Mi kosciol byl obojetny. Natomiast mojemu synowi juz nie jest. Chodzi do kosciola codziennie. Od dawna jest ministrantem. Takze nie dla wszyatkich dzieci to sa tylko prezenty

Gość gość
Jednak dla ogromnej liczby komunistów - tak. Do kościoła nie chodzą, biały tydzien już odpuszczają. Naprawdę nie praktykują, ale jak wszyscy idą do komunii to dlaczego oni maja tego nie doświadczyć. Przecież to taka fajna impreza.