Gość DoradcaMMPublications Napisano Czerwiec 12, 2018 Oczywiście nauka samodzielna w domu jest bardzo dobrym pomysłem. Należy jednak pamiętać, że sam internet to za mało. Aby posiąść wiedzę należy również skorzystać z dobrych opracowań czy readersów dzięki którym nauka będzie efektywna i szybka. Pozdrawiam Ola, DoradcaOnlineMMPublications Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka22C 0 Napisano Grudzień 13, 2018 "trochę samozaparcia" Myślę, że "trochę" tutaj nie wystarczy :P Ja próbowałam niejednokrotnie i nic z tego nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagnaa Napisano Grudzień 21, 2018 Uczę się sama angielskiego. Jeden z lepszych kursów, jaki przerabiałam http://smart-language.pl/. Powiem tylko, że jak się z niego nie nauczysz to już z niczego prawdopodobnie. Bardzo przyjemny, słówka nowe szybko wchodzą, masz przynajmniej fajne odniesienie, dużo osób korzysta, więc zawsze znajdziesz kogoś, z kim możesz doświadczenie wymienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomx92 Napisano Maj 18, 2019 Chcąc nauczyć się języka angielskiego bez wychodzenia z domu, warto skorzystać z platformy językowej Tutlo, która to umożliwia. Zajęcia odbywają się z profesjonalnymi lektorami i trwają 20 minut, czyli tyle, przez ile mózg jest najbardziej skupiony, gdy się uczy czegoś nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michalina Napisano Październik 13, 2019 Dnia 18.05.2019 o 22:42, Gość tomx92 napisał: Chcąc nauczyć się języka angielskiego bez wychodzenia z domu, warto skorzystać z platformy językowej Tutlo, która to umożliwia. Zajęcia odbywają się z profesjonalnymi lektorami i trwają 20 minut, czyli tyle, przez ile mózg jest najbardziej skupiony, gdy się uczy czegoś nowego. ja także mam wykupiony kurs angielskiego na platformie językowej TUTLO i jestem zdumiona jak szybko zrobiłam postępy w rozmowach po angielsku , bo na tym mi głownie zależało. Pokonałam swoje bariery, dzięki lekcjom na żywo z lektorem. Najczęsciej wybieram lektorów z krajów anglojęzycznych, bo zalezy mi na poprawnym akcencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Ch Napisano Październik 28, 2019 Michalina ja też wolę się uczyć z native speakerami. Nauka z kursem ENLINADO mi to umożliwiła. W ciągu 2 miesięcy nauczyłam się mówić. Metoda nauki z tego kursu uświadomiła mi, że można uczyć się języka w domu z powodzeniem. Warto być systematycznym i słuchać sprawdzonych rad odnośnie nauki języka. Polecam szczerze obejrzeć darmową lekcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wik51 Napisano Styczeń 20, 2020 Ja uważam, że warto się zainteresować ofertą www.linguaboutique.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdagwiazd 0 Napisano Kwiecień 26, 2022 Jako lektor angielskiego ciągle też się uczę czytam po angielsku, oglądam YouTube, od czasu do czasu machnę jakąś książkę typowo do nauki, i ktoś może powiedzieć ,,ale Ty jesteś magistrem i Ci łatwiej już słuchać i czytać po angielsku," tak, znam może więcej słówek niż pan lub pani X ale po pierwsze trzeba pamiętać że ja też kiedyś zaczynałam i przebrnęłam przez trudniejszy okres, np oglądając bajki w obcym języku w podstawówce, po drugie, polecam książki dostosowane do poziomu, wydawnictwo Penguin takie np. ma i są w Empiku, mają dodatkowe zadania i prostszy język. Jeśli zastanawiasz się nad literaturą, polecam ksiązki od Cambridge https://ksiegarnia.pwn.pl/cambridge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach