Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym zalozyc rodzine

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy wokol.maja juz mezow i zony i dzieci. Buduja domy, remontuja mieszkania. A ja nie mam nawet chlopaka. Mam 30lat i jestem calkiem sama. Nie mam z kim planowac przyszlosci, nawet nie wiem jak ta przyszlosc ukladac czy pogodzic sie z tym ze bede sama czy nadal czekac ze moze cos sie zieni w moim zyciu? nie mam z kim jezdzic na wakacje ani z kim spedzac dni wolnych. Urlopy spedzam sama w domu. Jsk pomysle ze juz tak zawsze będzie to odechciewa mi sie zyc. Tez chcialabym miec meza i byc matka jak inne kobiety, a jednak nikt mnie nie chce, czuje sie strasznie bezwartościowa i nie wie jak to zmienic? Nie umiem sie narzucac innym osobom.

Gość gość
Musisz sie wziąć za siebie Co z toba nie tak?

Gość gość
też tak mam

Gość gość
poczytaj se na macierzynskim o bachorach i na uczuciowym o mężulkach to ci sie szybko odechce :D ja 32 sama z wyboru 🖐️

Gość gość
Co ze mna nie tak? Niby wszystko ze mna w porzadku, pracuje, jakos tam.zyje. mam znajomych ale wszyscy sa w parach wiec czuje sie jak 5 kolo. Wygladam ponoć ok nie jestem jakas brzydka ani kulawa. Wszyscy zastanawiaja sie dlaczego nadal jestem sama i pewnie mysla ze jestem nienormalna...moze naprawde jestem...boje sie troche tego ze sie przed kims otworze i zostane zraniona ale nie jestem jakos specjalnie nieśmiała. Po prostu boje sie ze ludzie mnie nie zaakceptuja ze mnie wysmieja stwierdza ze jestem dziwna bo nie mam faceta ani meza. Od lat mam tych samych znajomych nie poznaje nowych bo nie daje im szansy aby mnie poznali. Po prostu chyba mi wstyd ze nie ulozylam sobie zycia i to sprawia ze nie lubie poznawac nowych ludzi bo nie mam im co o sobie opowiedziec. Tylko pracuje i nic wiecej.

Gość gość
"Po prostu boje sie ze ludzie mnie nie zaakceptuja ze mnie wysmieja stwierdza ze jestem dziwna bo nie mam faceta ani meza" dokładnie

Gość gość
Jesli akceptujesz zblizenia ana.lne oraz poranne pobudki na lodzika (z polykiem oczywiscie) to fajny i przystojny 38 latek jest dostępny:) zainteresowana?