Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze mną nie tak??

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatni okres skończył mi się 7.02 i do dziś brak okresu. Moje szyjka jest twarda i pzt to nic więcej bo nie umiem powiedzieć czy zamknieya czy otwarta. Na początku cyklu byłam pierwszy raz u ginekologa i bardzo się stresowałam. A z chlopakiem zawsze kochamy się w gumce i on nie kończy we mnie. Czy jest możliwość zajścia w ciążę?

Gość gość
Jeśli zdecydowałaś się na współżycie z chłopakiem , uznałaś więc że jesteś dorosła i na tyle odpowiedzialna że w razie wpadki potraficie zająć się dzieckiem. Powinnaś zatem wiedzieć kiedy możesz zajść w ciąże i umieć rozróżniać świadczące o ciąży symptomy .

Gość gość
kobieta prosi o pomoc i radę, a nie psychologiczne przemyslenia zyciowe... więc darujcie sobie zbędne komentarze, które nie mają na celu pomocy. A ja radzę zebys udała się do ginekologa, mogą to być zaburzenia hormonalne.

Gość gość
Po pierwsze decydujac sie na wspolzycie powinnas pomyslec o lepszym zabezpieczeniu niz gumka ktora w przypadku mlodych ludzi moze byc nieumiejetnie uzywana i spasc, pęknąć itd. Skoro bylas juz u lekarza to moze warto dowiedziec sie czegos o tabletkach? Wejdz sobie na strone antykoncepcjaszytanamiare i poczytaj :) Ja zaczelam brac tabletki dla bezpieczenstwa i wygody, dostalam belare :) Natomiast jesli chodzi o pytanie to stres moze przesuwac okres

Gość gość
Zastanawiasz się czy to ciąża? Chętnie odpowiemy na Twoje pytania. chat - mail - telefon www.netporadnia.pl

Gość Cleo1976
Nie wiem, ile masz lat.U młodych kobiet (do 5 lat od pierwszej miesiączki) okres może być nieregularny.Miesiączka występuje 10-18 dni po owulacji (różnie u różnych kobiet, u mnie zawsze 12 dni po).Jeśli nie wystąpi do 21 dnia po owulacji, kobieta jest w ciąży.Ale jeśli nie było jeszcze owulacji, nie może nie być i miesiączki, choćby to był już 60 dzień cyklu. Kiedyś miałam cykl 89-dniowy i nie byłam w ciąży.Jeśli miesiączki nie ma dłużej, niż przez 3 miesiące, trzeba wybrać się do lekarza.