Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jecie i lub pijecie teraz coś?

Polecane posty

Gość Dior666
Spróbuj alpro sojowy waniliowy

Gość gość
gość dziś Odgrzane resztki obiadu: ryż,ryba panierowana,surówka z ogórków x Sprawdzona klasyka :D x Nutellenka dziś Kompulsywnie słodycze x Raz na jakiś czas bywa :) Dobre chociaż? Jak sobie pofolgować, to czymś dobrym :P Najgorzej z braku laku zjeść coś, czego się nawet za bardzo nie lubi :)

Gość gość
Bo chcę wiedzieć. Stawiam,że facet. Kobiety nie zakładają takich tematów.

Gość Zenonem
Pytania o żarciu to musi być baba

Gość gość
Dior666 dziś Spróbuj alpro sojowy waniliowy x Spróbuję!

Gość gość
gość dziś Bo chcę wiedzieć. Stawiam,że facet. Kobiety nie zakładają takich tematów. Zgłoś Facet się pyta o jedzenie na kobiecym forum?

Gość gość
Lazania z Biedry 40 min.w piekarniku pieczona.

Gość gość
brokeninside87 dziś herbatkę zieloną i mały jogurt naturalny. mało dzis zjadłam, musiałam dojeść M/y //n/a/m/e// i/s// B/e/l/l/e //I/'/m/ /d/an/c/i/n/g// h/e/r/e //e/v/e/r/y// ni/g/h/t //B/y// d/a/y/s //I// s/l/e/e/p //a/n/d// t/h/e/n// I// d/r/e/a/m //o/f// b/e/t/t/er //l/i/f/e x Tygrys! Jak zdrowo i bezcukrowo :)

Gość gość
No ja nie wiem czy to kobiece forum,mężczyzn jest tutaj całkiem sporo...

Gość gość
gość dziś Lazania z Biedry 40 min.w piekarniku pieczona. x Mniam. Dobra?

Gość gość
ja pije spermę, pyszna ;)

Gość gość
Mi smakuje,jak na tzn.danie gotowe jest ok. Można się najeść,bo jest tego kilogram:-)

Gość gość
gość dziś Mi smakuje,jak na tzn.danie gotowe jest ok. Można się najeść,bo jest tego kilogram x Muszę zrobić :)

Gość gość
Herbata i jogurt faktycznie dojadałas jak cholera

Gość Killooo
Gotowa lazania z biedry sztuczne barwniki polepszacze chemia konserwanty

Gość gość
Może i chemia,ale jak się je coś takiego 1-2 razy w roku,to chyba nikt od tego nie umrze? W sklepach sprzedają gorsze świństwo niż gotowa lazania.

Gość gość
Bułka z pasztetem drobiowym.

Gość ta od insomni
gość dziś kochana, bo nic nie dzieje się bez przyczyny. Widać to i Twoja właściwa droga. Diametralnie ciało się zmienia. To jest po prostu niesamowita przemiana. Wejdź sobie na kanał na youtube ODMLADZANIE NA SUROWO Też myślałam, że nie wytrwam. Początek mega ból głowy i wiecznie głodna. Po miesiącu zmiana 180^, wyostrzenie smaku. To niebywałe jak pyszne są warzywa! Ile mają barw smakowych, cała paleta kolorów. Po raz pierwszy w życiu jedzenie naprawdę cieszy, każdy kęs jest inny, ciekawy. Zwykły zjadacz chleba nie jest w stanie tego doświadczyć. Tylko pierwszy miesiąc jest najgorszy, bóle jelit, pryszcze, itd. i wtedy pojawiają się wątpliwości. I to trzeba przetrwać. Chociażby odbicie w lustrze - zachwycające i motywujące.

Gość gość
Od takich diet można dostać anoreksji

Gość gość
Ser topiony Złoty Ementaler

Gość gość
anoreksja siedzi w głowie, nie zdrowych produktach

Gość Ta od insomi
To spotkanie anonimowych nocnych grubasów ?

Gość gość
ta od insomni dziś gość dziś kochana, bo nic nie dzieje się bez przyczyny. Widać to i Twoja właściwa droga. Diametralnie ciało się zmienia. To jest po prostu niesamowita przemiana. Wejdź sobie na kanał na youtube ODMLADZANIE NA SUROWO Też myślałam, że nie wytrwam. Początek mega ból głowy i wiecznie głodna. Po miesiącu zmiana 180^, wyostrzenie smaku. To niebywałe jak pyszne są warzywa! Ile mają barw smakowych, cała paleta kolorów. Po raz pierwszy w życiu jedzenie naprawdę cieszy, każdy kęs jest inny, ciekawy. Zwykły zjadacz chleba nie jest w stanie tego doświadczyć. Tylko pierwszy miesiąc jest najgorszy, bóle jelit, pryszcze, itd. i wtedy pojawiają się wątpliwości. I to trzeba przetrwać. Chociażby odbicie w lustrze - zachwycające i motywujące. x No właśnie tego kryzysu się troszkę boję. I niedoborów, choć frutarianie wchodzą w całkiem inny tryb biochemiczny z tego co wiem. Z drugiej strony efekty takiej diety są mega obiecujące i też właśnie ta zwiększona świadomość. Widać, że całkowicie zmienia się mentalność faktycznie :) W końcu spróbować nie zaszkodzi :)

Gość gość
Robię makaron z serem i brokułem :o Ale z elementalerem więc chyba nie będzie pasować :o

Gość gość
przez was musze iść coś zjeść oczywiście zielenine półtora mc na wege i nie mam już sie w co ubrac bo wszystko za duże

Gość gość
na wita czy wege nie ma mowy o niedoborach To właśnie obróbka, spożycie mięsa, produktów z mąki i cukru przyczynia się do kompletnego upadku zdrowia ale to zrozumie tylko ten kto doszedł do prawdy i zmienił swoje życie Np. Witarianie potrafią wyjść gdzieś w plener do lasu, na łąkę i wrócić do domu obżarci na amen :D to jest piękne! życzę wam powodzenia i wszystkiego naj 🌻

Gość gość
Piwo!!!

Gość gość
Po ok pół roku wtryniania warzyw i owoców zęby robią się BIAŁE W spadek wagi nie uwierzycie Mnie natomiast gupi papieros, kawa i biały twaróg , a wiadomo ser jeszcze gorszy niż mleko :(

Gość gość
gość dziś Po ok pół roku wtryniania warzyw i owoców zęby robią się BIAŁE W spadek wagi nie uwierzycie Mnie natomiast gupi papieros, kawa i biały twaróg , a wiadomo ser jeszcze gorszy niż mleko  x Ser gorszy niż mleko? Głupota. Jest o wiele lżej strawny, a kazeina jest częściowo rozłożona. Biały twaróg to jeden z mniej szkodliwych produktów nabiałowych. Wybieraj organiczny i nie jedz go codziennie (poczytaj sobie o ROTACJI produktów szkodliwych/uczulających), podjedz jaglanki (wyciąga śluz z organizmu, więc jest dobra dla osób jedzących nabiał) i będzie git. Fajki faktycznie warto rzucić. Jeśli nie jesteś w stanie rzucić od ręki, to zamień na e-papierosa. Wedle najnowszych badań już definitywnie stwierdzono, że jest o wiele mniej szkodliwa niż zwykłe fajki. A kawa...Zależy jak robisz i co do niej dodajesz. Najlepiej nie pić jej jednocześnie z posiłkiem, a jakiś czas przed. Na czczo też lepiej nie - pomiędzy posiłkami najlepiej. Wiadomo, w czasie jakichś postów oczyszczających kawa nie jest wskazana i nie wolno jej pić, ale na codzień tę jedną (a nawet dwie) filiżankę dziennie dopuszcza większość nawet restrykcyjnych diet :) Na fruta nie ujdzie, chociaż niektórzy piją na diecie frutariańskiej/ witariańskiej napary ziołowe, więc możesz pokombinować z cold brew (teraz modna taka) i innymi takimi metodami :P Skoro aż tak lubisz :D